Tarih: 10.01.2020 11:04

5 OCAK KURTULUŞ KUPASI SPOR OYUNLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, açılışta yaptığı konuşmada tüm takımlara başarılar diledi.

Spor oyunlarının gerçekleşmesinde katkıları bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak’a ve emeği geçenlere de teşekkürlerini ifade etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Barolar arası Spor Oyunları’nın dostluk, barış ve birliktelik adına önemli bir projedir. Hedefimiz, barolar arasında dostluk, dayanışma ve paylaşmayı geliştirmektir. Turnuvamıza katılan tüm barolarımıza ve takımlara başarılar diliyor, karşılaşmaların Fair-Play ruhu içerisinde geçeceğine inancım tamdır. Her zaman olduğu gibi yine dostluk ve kardeşlik kazansın diyorum” dedi.

Açılış maçı öncesi Adanaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Milli Takım olmak üzere kariyerini birçok takımda sürdüren merhum Kayhan Kaynak’ın vefatının yıldönümünde 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Ataşbak daha sonra Malatya Barosu ile Adana Barosu Anadolu takımları arasında oynanan karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı.  Normal süresi 0-0 biten karşılaşmayı Adana Barosu Anadolu Futbol Takımı 3-2 kazanmayı bildi.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —