Tarih: 18.04.2022 13:03

23 NİSAN FUTBOL TURNUVASI "MAHALLEDE MAÇ VAR" FİNAL MÜSABAKALARI TBMM'DE BAŞLADI    

Facebook Twitter Linked-in

TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu final müsabakalarının açılışında yaptığı konuşmada, çocukları Mecliste ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Sevgili çocuklar TBMM'ye hoş geldiniz." dedi.

Mecliste bulundukları süre içerisinde çocukların sadece futbol oynamayacaklarını dile getiren Kumbuzoğlu, çocukların Meclis kampüsü içerisinde farklı aktivitelerde bulunarak eğlenceli vakitler geçireceklerini söyledi.

Finale kalan tüm takımları şampiyon olarak gördüklerini ifade eden Kumbuzoğlu, gerçekleştirecek olan futbol karşılamaları ile takımlar arasındaki dostluk ve kardeşliği pekiştireceğini kaydetti.

Kumbuzoğlu, konuşmasını finale kalan tüm takımlara başarılar dileyerek sonlandırdı.

İlk final karşılaması kız futbol takımları olan Ankara Büyükşehir Belediyesi SOMGET Spor Kulübü ile Kilis Aslan Gençlik ve Spor Kulübü arasında gerçekleşti. Maçın başlama vuruşunu TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu yaptı.

23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var "etkinlikleri 16 Şubat'ta başladı. Turnuva 11-13 yaş aralığında erkek ve kız takımları olmak üzere 2 kategoride düzenlendi. Turnuvaya 188 kız, bin 381 erkek takımı olmak üzere 17.259 sporcu katıldı.

Şampiyonluk maçı ise 22 Nisan Cuma günü TBMM Spor Tesislerinde saat 14.00'te yapılacak. Birinci olan takım oyuncularına tablet, ikinci olan takım oyuncularına elektrikli scooter, üçüncü olan takım oyuncularına ise drone hediye edilecek.

(vş)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —