Tarih: 10.06.2016 12:37

21 Haziran Adana İçin Yoga Günü

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilcisi Filiz Yaldız, Adanalıları, Uluslararası Yoga Günü´nde düzenlenecek etkinliklere katılmaya çağırdı.
Türkiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilcisi Filiz Yaldız, 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü´nün, Adana´da bu yıl ilk kez kutlanacağını duyurdu.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor Federasyonu Adana İl Temsilciliği ve Yoga LOFT Adana´nın katkılarıyla gerçekleştirilecek Uluslararası Yoga Günü´nün, Adana´da Atatürk Parkı´nda kutlanacağını, etkinliklerin ücretsiz ve her kesime açık olacağını belirten Filiz Yaldız, Uluslararası Yoga Günü´nün dünyada kabulüyle ilgili bilgi verdi. Yaldız, ?Hindistan Başbakanı Sayın Narendra Modi´nin yaptığı talep doğrultusunda, 27 Aralık 2014 tarihinde Birleşmiş Milletler, Türkiye´nin de içinde bulunduğu 177 ülkenin desteğiyle, 21 Haziran´ın Uluslararası Yoga Günü olarak her sene tüm dünyada kutlanmasını onaylamış ve duyurmuştur. Bu yıl ilk kez 21 Haziran´da Adana Atatürk Parkı´nda ücretsiz olarak yapılacak bu etkinlik 7´den 70´e, daha önce yoga yapmış veya yapmamış herkesin katılımına açık olacaktır. Çalışma YogaLOFT´un sertifikalı ve deneyimli yoga eğitmenleri rehberliğinde gerçekleştirilecektir? dedi.
21 Haziran Salı günü saat 18:00´de Adana Atatürk Parkı´nda gerçekleştirilecek Uluslararası Yoga Günü etkinliklerine katılacak Adanalıların yoga matı (Hijyenik ve rahat şekilde yoga yapmaya yarayan ince minder-altlık) ve havlularını getirmeyi umutmamaları gerektiğini kaydeden Filiz Yaldız, kent halkını, özel güne davet etti.

YOGA LOFT HAKKINDA
Yoga LOFT, Ocak 2010´da Adana´da açılmış ilk Hatha Yoga stüdyosu olup, sunduğu uluslararası geçerliliği bulunan Eğitmenlik Eğitimi Sertifika Programı Yoga Alliance tarafından onaylanmış, Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin tek yoga okuludur.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —