Tarih: 16.12.2017 22:13

?YAVUZ YILMAZ BABASININ SİLAHI İLE İNTİHAR ETTİ?

Facebook Twitter Linked-in

Beykoz Konakları´ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz´ın oğlu Yavuz Yılmaz´ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz´ın babası Mesut Yılmaz´a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi.

Emniyet kaynaklarından yansıyan bilgilere göre, bu sabah Beykoz Konakları´ndaki evinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz´ın oğlu Yavuz Yılmaz´ın ölümüne ilişkin polis Yılmaz´ın şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı. İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan´ın da yakından takip edip evde bulunduğu sırada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz´ın evinde babası Mesut Yılmaz´ın Smith Wesson marka tabancasıyla intihar ettiğini belirledi. Polis, Yılmaz´ın hayatını kaybetmesiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında şoförü, koruması ile evde çalışanlardan oluşan toplam 4 kişinin olaya ilişkin ifadelerine başvurdu. Polis, ilk etapta kayıtlara ´intihar´ olarak geçen olaya ilişkin çalışmalarını kapsamlı şekilde sürdürürken, her ayrıntı ve ihtimali titizlikle değerlendiriyor.

Mesut Yılmaz İstanbul´da

Eski başbakan Mesut Yılmaz´ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz´ın Beykoz´daki evinde ölü bulunmasının ardından ABD´de bulunan Mesut Yılmaz, İstanbul´a döndü.

Bu sabah saatlerinde Beykoz´daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz´ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz´ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD´den Türkiye´ye döndü. Türk Hava Yolları´nın Los Angeles´tan kalkan tarifeli uçağıyla saat 19.30´da Atatürk Havalimanı´na gelen Mesut Yılmaz ve eşini yakınları karşıladı. Mesut Yılmaz daha sonra havalimanından beraberindeki konvoyla havalimanından ayrıldı.

Mesut Yılmaz oğlunun cenazesinin bulunduğu hastaneden ayrıldı

Bu sabah saatlerinde Beykoz´daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz´ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz´ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırılmış oradaki işlemlerinin ardından özel bir hastanenin morguna götürülmüştü. Durumdan habersiz olan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz ise akşam saatlerinde ABD´den Türkiye´ye gelerek, beraberindekilerle birlikte hastaneye gitmişti. Hastaneye gelen Fatih Terim, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve çok sayıda iş adamı Mesut Yılmaz´ı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 1 saat hastanede kalan Mesut Yılmaz beraberindekilerle beraber geldiği araca binerek hastaneden ayrıldı.
 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —