MİLLİ TAKIMDA LUCESCU DÖNEMİ

 MİLLİ TAKIMDA LUCESCU DÖNEMİ

A Mili Takım´la Fatih Terim´in yollarının ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren TFF Yönetimi, Mircea Lucescu ile 2+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı. Lucescu´nun yıllık 2.5 milyon Euro alacağı belirtildi.

 

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, bugün Mircea Lucescu´yu ikna etmek için Romanya´ya gitmişti. İkili arasında geçen görüşmenin olumlu geçtiği ve 2+1 yıllık anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Demirören ve Lucescu´nun akşam 20.30 saatlerinde İstanbul´a geleceği ifade edilirken, tecrübeli hoca için Cuma günü imza töreni düzenleneceği bildirildi.

Lucescu´nun yıllık 2.5 milyon Euro alacağı belirtildi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler, bugün Romanya´ya giderek Lucescu ile bir araya geldi. İlk olarak 4 maçlık teklif sunan TFF yetkilileri, Rumen hocadan olumsuz yanıt aldı.

 Ardından devam eden görüşmeler sonucunda 2+1 yıllık sözleşme konusunda uzlaşmaya varıldı. Başkan Yıldırım Demirören ile bu akşam 20.30´da İstanbul´a gelecek olan Rumen teknik adamın, cuma günü resmi sözleşme imzalayacağı açıklandı.

TFF´nin resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Mircea Lucescu ile 2+1 yıllığına anlaşmış olup imza töreni 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14.30´da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri´nde yapılacaktır. Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz" denildi. 


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı