Tarih: 02.07.2019 23:54

MERSİN´DE SAHTE İÇKİDEN YAŞAMINI YİTİREN 5 KİŞİ SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Mersin´de sahte alkolden zehirlendikleri iddiasıyla hayatını kaybeden 5 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi. Öte yandan, sahte alkolden zehirlendikleri iddiasıyla hastanelere başvuran 10 kişinin yoğun bakımda tedavileri sürerken, hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin´de son bir hafta içerisinde alkol zehirlenmesi iddiasıyla 20 kişi kentteki hastanelere başvurdu. Toros Devlet Hastanesi´ne başvuran 7 kişiden ikisi, tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Mehmet A. (65) 2 gün önce, Ünsal D. (58) ve Ebru A. (38) dün hayatını kaybetti. Yoğun bakımda tedavileri süren 3 kişinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, yine sahte alkolden zehirlendikleri şüphesiyle Mersin Şehir Hastanesi´ne başvuranlardan da Orhan B. ile Uğur K., 2 gün önce hayatını kaybetti.

Hayatını kaybedenlerden Mehmet A. dün Şehir Mezarlığında toprağa verilirken, Orhan B. Kayseri´ye, Uğur K. ise Silifke´ye gönderildi. Ünsal D. ile Ebru A. ise bugün öğle namazının ardından Güneykent Mezarlığı´nda son yolculuğuna uğurlandı. Ünsal D.´nin 2, Ebru A.´nın da 1 çocuğu olduğu öğrenildi.

"Başka canlar yanmasın"

Hayatını kaybeden Ünsal D.´nin eşinin teyzesi Nejla Yedigöz, Ünsal D.´yi grip sanıp acile götürdüklerini belirterek, "Oraya varınca alkol olduğunu öğrendik. Hemen yoğun bakıma aldılar ve tedavileri başladı ama tedaviye hiçbir zaman tepki vermedi. Hastanede 5 gün yattı. Biz nereden aldığını bilmiyoruz. Yetkililer bunlarla ilgilensinler, başka canlar yanmasın. Benim yeğenimin 2 tane çocuğu var. Yazık bunlara ne olacak. Bunu satanların cezasını vermeliler. Bizim dışımızda insanlar da bundan hayatlarını kaybetti, halen hayat mücadelesi veriyorlar" şeklinde konuştu.

Mersin´de sahte alkolden zehirlendikleri iddiasıyla hastaneye şu ana kadar 20 kişinin başvurduğu, 5´inin tedavilerinin ardından taburcu edildiği, 5´inin hayatını kaybettiği ve 10´unun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —