Tarih: 24.01.2018 11:29

İller arası Muay Thai Müsabakaları Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Nihat Geven Spor Salonunda 20-23 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada Küçükler,Yıldızlar,Gençler, Büyükler bayan ve erkek kategorilerinde 13 İlden toplam 437 sporcunun katıldığını belirtti.

Ataşbak,Türkiye´nin her yerinden katılıp başarı kazanan sporcuları, tebrik etti ve başarıların devamını dileyerek "Müsabakalar için kentimizde bulunan tüm misafirlerimize Adana konukseverliğini gösterdik. Müsabakaları izlemeye gelen AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili Mehmet Şükrü Erdinç ile  müsabakalarda emeği geçen sporcu, antrenör, hakem ve idarecilere teşekkür ederim" dedi.

Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan  İncetaş, Nihat Geven Spor salonunda dört gün süren Müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirtti.

İncetaş, Müsabakaları izlemeye gelen başta AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ile  Tesis, malzeme ve diğer konularda her zaman kendilerine destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Seyhan  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Muay Thai Federasyonu Akdeniz Koordinatörü Bilal Taşdurmazlı, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Naim Yıldırım, ve tüm kulüp antrenörlerine teşekkür etti.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —