Tarih: 27.07.2017 13:08

-HENTBOL İL SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete başlayan "Hentbol İl Spor Okulları"na kız ve erkek 125 öğrenci katılıyor.

Hentbol Bölge Antrenörleri Murat Aslantaş , Çağatay Akgünler ve Esra Koçak ,Yüreğir Serinevler Spor Salonu´nda birlikte haftanın 4 günü gerçekleştirdikleri  Hentbol İl Spor Okulları´na 6-18 yaş grubu kız ve erkek öğrencilerin katıldığını söyledi.

Sporcuların antrenmanlara zinde, istekli ve heyecanlı gelmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aslantaş, öğrencilere Serbest atış,Kenar atış,7 metre atışı  gibi temel ve teknik bilgiler verdiklerini, bunun yanı sıra sporcu sağlığı ve beslenmesi konusunda da bilgiler aktardıklarını kaydettiler.

Hedeflerinin yetenekli sporcuları kulüplere yönlendirmek olduğuna dikkati çeken Aslantaş şöyle devam ettiler:

"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´ın  katkılarıyla başlattığımız Hentbol İl Spor Okulu´na büyük ilgi var. Çocuklarımızın  iyi yetişmesi için sadece spor bilgisi değil, her alanda eğitim vermeye çaba gösteriyoruz. Velilerin de duyarlı davranmaları bizim işimizi kolaylaştırıyor. Tüm hedefimiz,  minik, küçük, yıldız, genç ve büyük kız ile erkekler arasından yetenekli sporcuları kulüplere yönlendirmektir."

Aslantaş, kursların okulların açılana kadar devam edeceğini ve Yüreğir Spor Salonu bünyesinde bulunan kursiyer sayılarının her geçen gün arttığını Bölge antrenörlerinin yanı sıra gönüllü olarak kendilerine destek veren Beden Eğitim Öğretmeni Erhan Serviner ´de teşekkür etti. (VŞ)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —