Tarih: 13.06.2017 12:48

Hapkido Türkiye Şampiyonası Adana´da

Facebook Twitter Linked-in

Ulusal ve uluslararası ölçekte spor organizasyonlarına evsahipliği yaparak, Adana´nın tanıtımına katkı sunan Adana Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu´nun faaliyet programında yer alan Hapkido Türkiye Şampiyonası´na da sponsorluk desteği sağladı. 16-18 Haziran tarihleri arasında Asım Savaş Spor Salonu´nda gerçekleştirilecek Hapkido Türkiye Şampiyonası´nda 700 sporcu madalya kazanmak için mücadele verecek.
3 BİN YILLIK SAVUNMA SPORU
3 bin yıllık tarihi olan Kore savunma sporunun Türkiye´de gelişmesi için çalışmalar yürüten Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu´nun en önemli etkinliği olan Hapkido Türkiye Şampiyonası, minikler, yıldızlar, ümitler, gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde yapılacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı, 16 Haziran´da başlayıp 3 gün sürecek şampiyonada Türkiye´nin dört bir yanından gelecek sporculara evsahipliği yapacak.
ADANA SPORUN BAŞKENTİ
Adana´yı sporun başkenti haline getirmek için tüm branşlara destek verdiklerini belirten Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, "Adana´da ulusal ve uluslararası ölçekte gerçekleştirilen her türlü spor organizasyonunda Adana Büyükşehir Belediyesi´nin imzasını atıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü´nün talimatları gereği, tüm spor branşlarını destekleyip, etkinliklere sponsorluk katkısı sunarak, Adanamızı sporun başkenti haline getiriyoruz.  Savunma sporlarına gönül veren Adanalı hemşehrilerimizi de Hapkido Türkiye Şampiyonası´nı izlemeye davet ediyoruz. Mücadele verecek sporcularımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —