?GÖKÇEK ADAY OLMAK İSTERSE MHP´YE ŞEREF KAZANDIRIR?

   ?GÖKÇEK ADAY OLMAK İSTERSE MHP´YE ŞEREF KAZANDIRIR?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Melih Gökçek´in MHP adaylığıyla ilgili olarak ´Herhangi bir önerimiz olmamıştır´ dedi.

Bahçeli, Melih Gökçek´in MHP´den belediye başkan adayı olup olmayacağı sorularına ilişkin, "Sayın Gökçek´e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP´ye şeref kazandırır" dedi. 

 MHP lideri Bahçeli, Osmaniye Vakfının açılış töreninde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Bahçeli, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek´in MHP´den aday olup olmayacağı ile ilgili soru üzerine, "Sayın Gökçek´e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP´ye şeref kazandırır" değerlendirmesini yaptı. 

İstanbul´dan MHP´nin aday gösterip göstermeyeceğinin sorulması üzerine ise Bahçeli, "İstanbul´da da bir sürprizimiz olabilir. Sürprizi söylersem anlamı kalmaz. İleriki günleri beklemek lazım" karışlığını verdi.

Bahçeli, bir başka soru üzerine, "Cumhur İttifakı devam ediyor. Yerel ittifakta yokuz diyoruz" dedi.  

GÖKÇEK: "SÖZLERİ BANA ŞEREF VERMİŞTİR"

 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP lideri Devlet Bahçeli´ye kendisi için söylediği sözler için teşekkür ederek, ?Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir? dedi.

 

Yazılı bir açıklama yapan Melih Gökçek, Devlet Bahçeli´nin kendisi için söylediği ?Sayın Gökçek´e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP´ye şeref kazandırır? sözlerini değerlendirdi. Gökçek, ?Sayın Bahçeli, Türkiye´nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum? ifadelerini kullan

 

  •  

Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı