Tarih: 19.07.2017 10:52

Cimbom, tur peşinde

Facebook Twitter Linked-in

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, yarın saat 20.30´da Türk Telekom Stadyumu´nda İsveç ekibi Östersunds FK ile mücadele edecek. İsveç´te oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar, 2-0 kaybetti. Galatasaray´ın turu geçmesi için gol yemeden 3 gol atması gerekiyor. 2-2 eşitlik durumunda ise maç uzayacak. Diğer beraberlik skorlarında müsabaka İsveç ekibinin lehine tescillenecek.

Avrupa´da 269. randevu
Galatasaray, Östersunds karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 269. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi´nde 161, UEFA Avrupa Ligi´nde 74, Kupa Galipleri Kupası´nda 32 ve UEFA Süper Kupa´da da 1 kez olmak üzere toplam 268 maç yaptı. Galatasaray, bu maçlarda 98 kez sahadan galip gelirken, 100 defa rakiplerine mağlup oldu. 70 karşılaşmada eşitlik bozulmazken, sarı-kırmızılılar rakip filelere gönderdiği 368 gole karşılık kalesinde 399 gol gördü.

İsveç takımlarıyla 7. maç
Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar İsveç ekipleriyle 6 kez mücadele etti. Bu maçlarda Galatasaray 1 kez sahadan galip ayrılırken, 4 defa da rakiplerine yenildi. 1 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

Düdük Bastian Dankert´ta
Galatasaray ile Östersund arasında oynanacak rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu´ndan Bastian Dankert yönetecek. Dankert´in yardımcılıklarını Mike Pickel ve René Rohde yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Robert Kampka olacak.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —