Brezilya Kosta Rika´yı uzatmalarda yendi

 Brezilya Kosta Rika´yı uzatmalarda yendi

FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci maçında Brezilya, Kosta Rika´yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Brezilya puanını 4´e çıkarırken, Kosta Rika ise turnuvadan elendi.

Rusya´da düzenlenen Dünya Kupası´nda heyecan E Grubu´ndaki Brezilya - Kosta Rika mücadelesi ile devam etti. Saint-Petersburg Stadyumu´nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda Brezilya, hücumda ağırlığını ortaya koydu ve sayısız gol pozisyonuna girdi. 78. dakikada Hollandalı hakem Björn Kuipers, Neymar´ın ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine penaltı kararı verdi. Daha sonra VAR´dan yardım alan Björn Kuipers, penaltı kararını iptal etti. 
Brezilya beklediği golü ise uzatma dakikalarında buldu. 90+1. dakikada sahneye çıkan Philippe Coutinho takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maç skorunu ise 90+7. dakikada Neymar tayin etti ve mücadele 2-0 sona erdi. Coutinho attığı golle turnuvadaki ikinci golünü kaydetti. Bu maçla birlikte Brezilya puanını 4´e çıkarırken, Kosta Rika ise ikinci maç sonunda puan elde edemedi ve turnuvadan elendi. 
Müsabakanın son düdüğünün çalmasının ardından Brezilya´nın yıldızı Neymar saha içinde sevinç gözyaşlarına boğuldu.(Öİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı