Tarih: 09.05.2018 18:08

?BENİM EN ÇILGIN PROJEM HUZUR İÇİNDE, BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK !?

Facebook Twitter Linked-in

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu akşam saat 21.00´da görüşeceklerini ve şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğini söyledi

İnce, Erdoğan´ın manifesto açıklamasını eleştirdi: "Manifesto bir gelecek bildirisidir. Sen 16 yıldır iktidardasın, manifesto yayınlayamazsın. Ben yayınlarım."

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı ince İnce, Edirne Cezaevi´nde HDP´nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş´ı ziyaret ettikten sonra kentte düzenlenen mitinge katıldı.

İnce´ye mitingde CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve eski Başbakan Yardımcısı, AKP kurucularından Abdüllatif Şener eşlik etti.

´GİDİP ERDOĞAN´A BAŞARILAR DİLEYECEĞİM´

Konuşmasında cumhurbaşkanları adaylarını ziyaret ettiğini söyleyen İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmenin zamanının da belli olduğunu söyledi.

İnce, "Sayın Temel Karamollaoğlu´na, makamına gittim başarılar diledim, Sayın Akşener´e, makamına gittim başarılar diledim. Az önce de Sayın Demirtaş´a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan da akşam saat 21.00´de parti genel merkezinde beni kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim" diye konuştu.

İnce konuşmasında Erdoğan´a, ?Bizim çılgın projemiz var diyor. Nedir o, Kanal İstanbul. Ya bundan 40-50 sene önce ilk köprüyü Demirel, ikinciyi Özal, üçüncüyü Erdoğan yaptı, dördüncüyü de gelir İnce yapar. Ne olacak?? diye seslendi ve ?Benim en çılgın projem huzur içinde, barış içinde yaşamak,? dedi.

İnce´nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Er meydanında palavra yok, er meydanında birinin elini bağlamak yok. Televizyonları, uçakları, örtülü ödeneği eline al; çıkın karşıma. Ben öyle yapmadım, gittim makamlarına başarılar diledim.

 

´BEN GARİBAN OLUYORUM DA SEN NASIL ZENGİN OLDUN O MAAŞLA?´

Dün Erdoğan, ´Gariban aday´ diyor; neredeyse aynı maaşı alıyoruz, ben gariban oluyorum da sen nasıl zengin oldun o maaşla? Siz zenginleşmeden ben zenginleşmeyeceğim.

´O ÜNİVERSİTELERİ BÖLDÜRMEYECEĞİM´

Manifesto yayımladı. Gelecek bildirgesidir manifesto. Sen 16 yıldır iktidardasın. Sen gelecek bildirgesi yayımlayamazsın. Manifestoyu ben yayımlarım. Sen iflas etmenin, günah çıkarmanın belgesini yayımlarsın.

´MÜNAFIK, KAFİRLİKTEN SONRA GELİR İSLAM´DA´

´Bana oy verin, vermeyen münafıktır´ diyor. Münafık, kafirlikten sonra gelir İslam´da. Ben de diyorum ki, oy vermeyin münafık olmazsınız.

´TAMAM VAR YA, BU İŞİ BİTİRECEK BU TAMAM´

Gençlerin kıvrak zekasına bayılıyorum. Geçen gün Balıkesir´e gittim, eşim Balıkesirli. Şöyle yazmışlar: Sarayı hemen boşalt, Yalova´dan eniştem gelecek. Espiri var ama beğenmedim. Ama şunu beğendim: Sarayı hemen boşalt, 25´inde öğrenciler kayda gelecek.

´İKİ KEZ KILIÇDAROĞLU´NA RAKİP OLDUM, İKİSİNDE DE KAYBETTİM´

2002´de Sayın Erdoğan milletvekili olamadı. Başbakan Abdullah Gül oldu. 2003´ün martında Erdoğan milletvekili olunca geldi, Sayın Gül dedi ki, "Buyrun genelbaşkanım koltuk sizindir" dedi. Evinin önüne helikopterle Genelkurmay Başkanı´nı gönderdi. Kaddafi´ye kardeşim dedi, linç edildi. Esad´a kardeşim dedi, şimdi konuşmuyor. Gül´e kardeşim dedi, konuşmuyor. Niye, kendisine karşı aday olacak diye. Ben Kılıçdaroğlu´na iki kez rakip oldum, ikisinde de kaybettim. N´olacak şimdi küsecek miyim? O ne dedi, adayımızsın dedi.

´BAŞÖRTÜNÜ NEREDE İSTİYORSAN ORADA TAK, SİYASETİN SICAK MESELESİ YAPMA´

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —