AĞABEYİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN HİLAL 1 AY SONRA DEFNEDİLDİ

 AĞABEYİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN HİLAL 1 AY SONRA DEFNEDİLDİ

ADANA´NIN KOZAN İLÇESİNDE 2 YIL ÖNCE AĞABEYİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA ORMANA GÖMÜLEN HİLAL ÖZCAN´IN DNA TESTİ TAMAMLANDIKTAN SONRA KEMİKLERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Adana´nın Kozan ilçesinde 2 yıl önce ağabeyi tarafından öldürüldükten sonra ormana gömülen Hilal Özcan´ın otopsi yapılan kemikleri toprağa verildi.
Ablasının kayıp başvurusunun ardından aylarca aranan Hilal Özcan´ın kemikleri, ormanlık alanda gömülü olarak bulunmuştu. Olayı en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kozan Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri cinayeti aydınlatmış, baba ve ağabey tutuklanmıştı.
Hilal Özcan´ın kemikleri Adana Adli Tıp Kurumu´nda yapılan tetkiklerin devam etmesi sebebiyle ailesine teslim edilememişti. Özcan´ın otopside yapılan incelemeleri tamamlandı. DNA testinin ardından Cumhuriyet Savcılığı Hilal´in ablası Ülkü Özcan´a haber vererek kardeşinin cenazesini Adana Adli Tıp Kurumu´ndan almalarını bildirdi.
Hilal Özcan´ın amcası Mustafa Özcan ve abla Ülkü Özcan Adli Tıp Kurumu´na giderek cenazeyi 28 gün sonra teslim aldı.
Cenaze aracı ile Kozan ilçesi Ağlıboğaz Mahallesi Karadere Sokak´ta bulunan evlerine getirilen Hilal´in cenazesi araç içerisinde 5 dakika bekletildi. Buradan Kozan Aile Mezarlığı´na getirilen Özcan´ın cenazesi, mezarlıkta 24 kişi ile cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.
Abla Ülkü Özcan ile yakınları cenazenin mezarlığa getirilmesi ve cenaze namazının kılındığı sıralarda ağlayarak sinir krizleri geçirdi.
Hilal Özcan´ın annesi Emine Özcan mezarlıkta gazetecilere ?Yeter bir aydan beri bizi çektiğiniz? diyerek tepki gösterdi.(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı