Tarih: 03.12.2018 20:22

ADANA TİCARET ODASI ?2018 - 2023 STRATEJİK PLANI´NI PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

 ATO´dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

?Adana Ticaret Odası olarak; küreselleşen dünyada, öncelikle bölgemizin, dolaylı olarak ülkemizin, gereken pozisyonu alabilmesi için, üyelerimizin geçirmesi gereken bu değişim sürecinde önderlik etmeyi kendimize asli görev olarak addetmekteyiz.

Adana´nın kalkınmasının en önemli faktörlerinden biri de, geliştirdiği tutarlı politikalarla karar alıcıları yönlendiren, etkin ve güçlü bir Ticaret Odası´nın varlığıdır.

Bu bağlamda, Adana Ticaret Odası´nın daha da güçlenmesinin, Adana´nın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminde katkı sağlayacağı düşüncesinin ışığında, üyelerimizin ihtiyaçlarını anlayan ve beklentilerini karşılayan bir yaklaşımı temel alan, vizyonumuzda yer alan ?bölgesel ekonomik kalkınma konusunda lider kuruluş olma´ hedefi doğrultusunda Adana Ticaret Odası 2018 - 2023 Stratejik Planı hazırlanmıştır.

Bağlantısı aşağıda yer alan söz konusu rehberin hazırlanmasında emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve üyelerimize teşekkür eder; ilgililerine faydalı bir kaynak olması temennisiyle, saygılarımızı sunarız.?

 

2018-2023 yılları arası Stratejik Planı indirmek için TIKLAYINIZ.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —