ADANA DEMİRSPOR´DAN MHK AÇIKLAMASI - "MHK´YA GÜVENİMİZ SONSUZ"

 ADANA DEMİRSPOR´DAN MHK AÇIKLAMASI -

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Kulübü´nün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu´nun Alanyalı olması sebebiyle Alanyaspor karşılaşması için taraftarın endişeli olduğunu belirtilerek, ?Yaşanan h

Pazar günü oynanacak Adana Demirspor - Alanyaspor karşılaşması öncesinde son zamanlarda gündeme sıkça gelen hakem kararlarıyla ilgili Adana Demirspor Yönetim Kurulu´ndan yazılı bir açıklama yapıldı.
Hakem kararlarıyla ilgili spor camiasında çeşitli iddiaların ortaya atıldığına dikkat çekilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
?Bu hafta içerisinde hakem camiasının, dolayısıyla çatı kuruluş MHK´nin gündemde olması hafta sonu Alanyaspor karşılaşmamız için de sporseverlerin endişe duymasına sebep oldu. Özellikle MHK Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu´nun Alanyalı olması nedeniyle ve yaşanan hakem hataları dolayısıyla taraftarlarımız nezdinde endişesini anlıyor; ancak Adana Demirspor Kulübü yönetimi olarak bizler bu endişeyi taşımıyoruz. Adana Demirspor Kulübü yönetimi olarak bizler, fair-play duygusunu, göreve geldiğimizden bu yana sergileyen ve bundan asla ödün vermeyen bir kulüp olduk. Tarafsızlığın sözünü vermiş ve objektif bakış açısı ile çalışmalarını sürdüren MHK´ye duyduğumuz sonsuz güvenle; MHK Başkanı Sayın Müftüoğlu´nun herhangi bir şekilde zan altında bırakılmasının da Adana Demirspor Kulübü olarak bizleri derinden yaralayacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz.?(CO)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı