ÖLEN KOLEJ MÜDİRESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÖLEN KOLEJ MÜDİRESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Adana´da banyoda düşerek hayatını kaybeden Adana Koleji Genel Müdürü Naime Leyla Göksel, okulunda düzenlenen törenle gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

/resimler/2015-12/21/1501103005950.jpgAdana Koleji Kurucusu Ahmet Küstü´nün ardından Genel Müdürlük görevini devralan 2 çocuk sahibi Leyla Göksel (59), dün akşam saatlerinde banyoda ayağının kayması sebebiyle hayatını kaybetti. Göksel´in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu´nda yapılan otopsinin ardından tören yapılması için Adana Koleji´ne getirildi.
Törene katılan Türkiye Özel Okullar Birliği Başkanı Cem Gülcan, Leyla Göksel´in çok çalışkan bir eğitimci olduğunu belirterek, ?Anadolu okullarına büyük hizmetleri olmuştur. Saygıyla anıyorum, rahmet diliyorum? şeklinde konuştu.
Adana Koleji Okul Müdürü Alaaddin Yetişken ise Leyla Göksel´e yönelik övgülerinin bir kelimesinin bile fazla olmayacağını hatta eksik kalacağını dile getirerek, ?Hep keşke daha çok sohbet etseydik koridorlarda, bahçede, merdivenlerde. Keşke daha çok zaman geçirseydik. Daha çok gülseydik. Ağlamasaydık. Biz arkadaşımızı kaybettik. Zarif bir arkadaşımızı. Leyla Göksel´i en güzel anlatacak olan o kelimeyi, bir zerafeti kaybettik. Övgülerimizin bir kelimesi fazla olmaz hatta o sözler eksik kalır. Çevresine pozitif enerji saçan, mantığı duygularının önünde olan o güzel insanı kaybettik. Hüzünlüyüz, acı doluyuz. Biraz daha yalnızız. Leyla Hanım´ı hep sevgi şefkat ve dostlukla anacağız? dedi.
Daha sonra okulun öğretmenleri adına konuşan Edebiyat Öğretmeni Sevim Sezer, Leyla Göksel anısına şiir okudu. Bu sırada Göksel´in kızı, okulun Genel Müdür Yardımcısı Hande Gülcan gözyaşlarına boğuldu.
Göksel´in cenazesi, gözyaşı ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanmak üzere Buruk Mezarlığı´na götürüldü.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: