Tarih: 12.10.2015 15:24

Kozan Belediyespor Destek Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Takım kaptanı Muzaffer Özcanlı ve genç futbolcu Yolcu Mansız ile birlikte Adana Divan Otel´de basın toplantısı düzenleyen Demiroviç, çok başarılı seri yakaladıklarını belirterek, destek gelmesi halinde takımın üst sıralarda yerini koruyacağını söyledi.
60 yıl aradan sonra şampiyon olarak profesyonelliğe adım atan Kozan Belediyespor´un büyük bir camia olduğunu söyleyen Demiroviç, ?İki yıldır bu kulüpte görev alıyorum. Maddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Buna rağmen futbolcularım tüm sorunları bir kenara bırakıp güçlerini sahaya yansıtıyor. Hedefimiz ilk onda yer almak. Ligin başından bu yana tesislerimiz ve stadımızın bakımda olması nedeniyle maçları Adana´da oynadık. Yeşil Bursa AŞ maçıyla taraftarımızla buluşacağız? dedi.
Adana´nın profesyonel ligde Adana Demirspor, Adanaspor ve Kozan Belediyespor tarafından temsil edildiğinin altını çizen Mesut Demiroviç, ?Büyükşehir Belediye başkanımız başka olmak üzere Kozanlı iş adamlarımızdan takıma sahip çıkmalarını destek olmalarını bekliyoruz? diye konuştu. Takım kaptanı Özcanlı ve futbolcu Mansız ise başarılı bir dönem geçirdiklerini takımda arkadaşlığın üst seviyelerde olduğunu söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —