Sözlü, TSYD Adana Şubesi´nin yeni yönetimini konuk etti

Sözlü, TSYD Adana Şubesi´nin yeni yönetimini konuk etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi´nin yeni seçilen Başkanı Kurtul Çakın ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

Başkan Hüseyin Sözlü, TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, Genel Başkan Yardımcısı Kerim Hoşfikirer, 2´nci Başkan Hasan Hüseyin Türk, Şube Sekreteri Hakan Köker, Sayman Tevfik Dinçkalmış, yönetim kurulu üyeleri Ergun Kara ve İrfan İşisağ´ı makamında ağırladı. 
Ziyarette, Başkan Hüseyin Sözlü, 4 yıllık hizmet maratonunda başarılı sporcuların Adana´dan yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurguladı. Futboldan güreşe, judodan atletizme, yüzmeden basketbola her branşta sporu desteklediklerini kaydeden Başkan Sözlü, 2014 yılından bu yana 97 bin çocuk ve gence 6 branşta spor eğitimi verdiklerini dile getirdi. 
Adana Büyükşehir Belediyesi´nin 4 yılda 8 yeni spor tesisini kente kazandırdığını anlatan Başkan Sözlü, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu´nu öne çıkardı. Sözlü, sosyal, çevreci, kapsamlı ve çağdaş bir spor tesisi olan ASKİ Atatürk Spor Salonu´nun tüm Adana halkının hizmetinde olduğunu bir kez daha duyurdu. 
TSYD Adana Şube Başkan Kurtul Çakın ise spor medyası olarak Adana Büyükşehir Belediyesi´nin sportif faaliyetlerinin yakından takip ettiklerini ifade ederek, Başkan Hüseyin Sözlü´ye teşekkür etti. 
Çakın, ziyaret anısına Başkan Sözlü´ye TSYD rozeti taktı. (Fİ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: