Suriye´de İsrail jeti düşürüldü!

Suriye´de İsrail jeti düşürüldü!

Suriye devlet televizyonu, İsrail uçağını vurduklarını açıkladı.

Suriye devlet televizyonu, İsrail uçağını vurduklarını açıkladı.

İsrail ordusuna ait F-16 savaş uçağı düştü´İsrail, İran İHA´sı düşürdü, Suriye de İsrail F-16´sını vurdu´

 

İsrail yine Suriye´ye hava saldırısı düzenledi ve Suriye´de İran IHA´sı düşürdü. Ancak Suriye hava savunma sistemleri İsrail uçaklarını vurdu. İsrail´in kuzeyinde düşen İsrail F-16´sından pilotlar yaralı kurtuldu.
Suriye´nin devlet televizyonundan yapılan açıklamada, "Hava savunma sistemimiz İsrail uçağını düşürdü" denildi. Pilotlar, İsrail´in kuzeyinde düşen uçaktan yaralı olarak kurtuldu.
Suriye: Hava savunmamız İsrail´in Şam yakınlarındaki füze saldırısına yanıt verdi
Son gelişme, İsrail´in İran´ yönelik saldırı tehditleri bağlamında da önemli. İsrail ordusunun İran´a ait bir insansız hava aracını düşürdüğünü ve Suriye´de İran´a ait hedefleri vurduğunu duyurmasının ardından, Suriye tarafından fırlatılan füzenin bir İsrail F-16´sını düşürdüğü, pilotların düşen uçaktan yaralı olarak kurtulduğu haberleri geldi.
ŞAM: ÜSLERİMİZE SALDIRI
Suriye´den yapılan resmi açıklamada, hava savunma sisteminin daha fazla uçağı düşürdüğü ve İsrail´in ülkedeki bir askeri üsse taarruza geçmesi nedeniyle uçakların vurulduğu kaydedildi.
PİLOTLARIN TAŞINMA GÖRÜNTÜLERİ
İsrail medyası, ülkenin kuzeyine düşen uçaktan pilotların yaralı halde kurtarıldığını ve helikopterle taşındığını belirtti.

 

(VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: