Tarih: 10.02.2018 09:48

Suriye´de İsrail jeti düşürüldü!

Facebook Twitter Linked-in

Suriye devlet televizyonu, İsrail uçağını vurduklarını açıkladı.

İsrail ordusuna ait F-16 savaş uçağı düştü´İsrail, İran İHA´sı düşürdü, Suriye de İsrail F-16´sını vurdu´

 

İsrail yine Suriye´ye hava saldırısı düzenledi ve Suriye´de İran IHA´sı düşürdü. Ancak Suriye hava savunma sistemleri İsrail uçaklarını vurdu. İsrail´in kuzeyinde düşen İsrail F-16´sından pilotlar yaralı kurtuldu.
Suriye´nin devlet televizyonundan yapılan açıklamada, "Hava savunma sistemimiz İsrail uçağını düşürdü" denildi. Pilotlar, İsrail´in kuzeyinde düşen uçaktan yaralı olarak kurtuldu.
Suriye: Hava savunmamız İsrail´in Şam yakınlarındaki füze saldırısına yanıt verdi
Son gelişme, İsrail´in İran´ yönelik saldırı tehditleri bağlamında da önemli. İsrail ordusunun İran´a ait bir insansız hava aracını düşürdüğünü ve Suriye´de İran´a ait hedefleri vurduğunu duyurmasının ardından, Suriye tarafından fırlatılan füzenin bir İsrail F-16´sını düşürdüğü, pilotların düşen uçaktan yaralı olarak kurtulduğu haberleri geldi.
ŞAM: ÜSLERİMİZE SALDIRI
Suriye´den yapılan resmi açıklamada, hava savunma sisteminin daha fazla uçağı düşürdüğü ve İsrail´in ülkedeki bir askeri üsse taarruza geçmesi nedeniyle uçakların vurulduğu kaydedildi.
PİLOTLARIN TAŞINMA GÖRÜNTÜLERİ
İsrail medyası, ülkenin kuzeyine düşen uçaktan pilotların yaralı halde kurtarıldığını ve helikopterle taşındığını belirtti.

 

(VŞ)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —