Tarih: 05.02.2018 11:27

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şubede Bölge Antrenörleriyle Toplantı

Facebook Twitter Linked-in

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel,Menderes Spor Salonu Toplantı Odası´nda bölge antrenörüyle gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, antrenörlerin sistemli çalışarak spor yapmak isteyen her kesime ulaşmalarını istedi.

Antrenörlere gerekli çalışmalar için destek olduklarını ifade eden Yılmazel, "Tüm antrenörlerin daha çok çalışmalarını bekliyorum. Başarı oranımız yükselmeye başladı. Günlük, haftalık ve aylık çalışma programınızı yakından takip etmeye devam edeceğiz" dedi.

 Yılmazel, antrenörlerin lisanslı sporcu sayısını arttırması gerektiğini belirterek, düzenli olarak antrenörlerden bilgi alacaklarını ifade etti.

Toplantı sonunda Yılmazel,40 yılı aşkın bölge sporuna hizmet eden Tekvando Bölge Antrenörü Genç Osman Aşan´a teşekkür ederek, Aşan´nın 65 yaşı doldurarak emekli olduğunu belirtip yeni hayatında başarılar diledi.

2 binin üzerinde sporcu yetindirdiğini belirten Tekvando Bölge Antrenörü Genç Osman Aşan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yetiştirdiğim sporcular içerisinde Dünya ve Avrupa Şampiyonu ile ellinin üzerinde uluslararası şampiyonlar var. Mutlumuzun derseniz mutlu değilim çünkü bir tane olimpiyat şampiyonu sporcu çıkartamadım için de çok üzgünüm. Bir sporcuyu eğitime almadan önce aile size inanması lazım ki  çocuğunu size emanet etsin ,sonra antrenör olarak sporcuya ben ne verebilirisin, önce ilgi vereceksin daha sona teknik vereceksin ki çocuktan zaman içerisinde başarı bekleyeceksin. Siz çalışma arkadaşlarımla uzun süre beraber hizmet ettik. İnsanız eğer bir birimizi hakkımız geçmiştir ben hakkımı helal ediyor sizden de bende olan haklarını helal etmelerini istiyorum."(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —