Tarih: 23.10.2017 10:27

Ataşbak: "Kentimizden İki dünya ikincisi çıkmasının gururunu yaşıyoruz. "

Facebook Twitter Linked-in

Ataşbak,71 kiloda Kobra Spor Kulübünden Dünya ikincisi olan Berat Çuhada ve Yusuf Baysal Spor Kulübünden 86 kiloda Cengaver Taylan Kemik , Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş , Antrenörler  Naim Ayçiçek  ile Metin Kemik´i  makamında ağırlayarak müsabakalar hakkında bilgi aldı.

Özellikle Dünya şampiyonasına katılan sporcuların sayısının artmasının, diğer sporculara model olduğunu ifade eden Ataşbak, sözlerine şöyle devam etti;

"Tayland´a gerçekleştirilen Dünya Şampiyonasında iki ikincilik madalyası kazanarak ülkemizin ve kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri  kutluyorum. Son yıllarda Uzak Doğu sporlarına ve Muay Thai ´da büyük  başarılar elde ediyoruz. İnanıyorum ki bu sporcularımız ilerde dünya şampiyonu olacaklar."

-İNCETAŞ: "SİSTEMLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMAMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ"-

 Muay Thai Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, 91 ülkeden 1200 sporcunun katıldığı şampiyonadan Adana olarak iki Dünya ikinciliğinin alınmasından  dolayı gurur duyduğunu belirti.

İncetaş, Adana´da Muay Thai sporcu ve kulüp sayasının sürekli arttırılması gerektiğini vurgulayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak´tan tesis ve diğer konularda büyük destek gördüğünü ifade etti.(CO)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —