AKP 26. İstişare Değerlendirme Toplantısı başladı

AKP 26. İstişare Değerlendirme Toplantısı başladı

Kampa katılan AKP´li isimler, açış konuşmasının yapıldığı salona, üzerinde çip bulunan tanıtım kartlarının ?elektronik yoklama ve elektronik çipli okuma sisteminden´ geçtikten sonra alındı. Toplantıyla ilgili alınan çipli güvenlik önlemi dikkatlerden kaçm

AKP 26. İstişare Değerlendirme Toplantısı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. 

Kampa katılan AKP´li isimler, açış konuşmasının yapıldığı salona, üzerinde çip bulunan tanıtım kartlarının ?elektronik yoklama ve elektronik çipli okuma sisteminden´ geçtikten sonra alındı. Toplantıyla ilgili alınan çipli güvenlik önlemi dikkatlerden kaçmadı. Bazı bakan ve milletvekillerinin toplantıya eşleri ve çocuklarıyla birlikte katıldıkları gözlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı, toplantının yapıldığı salona girişinde katılımcılar ayakta alkışlayarak karşıladı.

Toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediyelerde değişim gerekiyorsa gereğinin yapılacağını söyledi. 

Öte yandan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti 26. İstişare Değerlendirme Toplantısı katıldı. 
Afyonkarahisar´da Güral Termal otelde başlayan kampa katılan Arınç, toplantı salonuna girişte gazetecilerin toplantıya katılımı ile ilgili sorular sorması üzerine, ?AK Parti´nin Afyonkarahisar´daki toplantısına geldim. Biliyorsunuz AK Parti´nin kuruluşundan önceki son toplantısını da Afyonkarahisar´da İkbal Otel´de yapmıştık. Arkadaşım haklı 2015´den bu yana katılmıyordum? açıklamasında bulundu.(VŞ)


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: