Tarih: 30.05.2017 14:12

ERDOĞAN, FETÖ´CÜLERİ İADE EDİN ÇAĞRISINI YENİLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, yeniden genel başkan seçilmesinin ardından AKP grup toplantısında partililere seslendi.

DÜNYAYA FETÖ RESTİ: İADE ETMEZSENİZ...

´Yürüyeceksin milletin yürüyecek arkandan´ Yürüdü, öyle yürüdü ki, FETÖ´nün kahpe sürücülerine bu ülke teslim edilmedi. Şimdi duruşmalar başladı. Bizler bütün şehitlerimizin ailelerine bu mahkeme kararları ile hakların iadei itibarın sağlanmasını temin edeceğiz. Dünyada bunları korumaya kalkan ülkelere karşı da yargı kararları deyip bunları da onların önüne koyacağız. Şimdi de dünyaya sesleniyorum; Eğer sizler iadei itibara yardımcı olmazsanız bilesiniz ki yarın birgün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız. Bunları da inşallah vatandaşlıktan çıkaracağız, iade ettiniz ettiniz etmediğiniz zaman da kusura bakmayın.

Türkiye´nin terör örgütleri ile yürüttüğü mücadelesinde çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Erdoğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Sadece son iki ayda yurt içinde ve yurt dışında 336 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerimiz, maalesef asker, polis ve güvenlik korucusu olarak 43 de şehit vermiştir. Terör örgütünün geçmişte hiç girilmemiş girilememiş inlerine girip, silah mühimmat ele geçiren hem de teröristlere dağları, mağaraları dar eden kahraman güvenlik güçlerimize şahsım, milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizin ve gazilerimizin bu fedakarlıkları boşa gitmeyecek, Türkiye çok geniş bir alanda yürüttüğü istiklal ve istikbal mücadelesini mutlaka ama mutlaka zaferle sonuçlandırılacaktır? şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —