Tarih: 22.03.2017 09:44

Euroleague´de Fenerbahçe mağlup, Anadolu Efes ise galip

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Maccabi Fox Tel Aviv´i konuk etti.

Sarı-lacivertliler İsrail ekibi karşısında; Nikola Kalinic, Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Jan Vesely ve Ekpe Udoh beşiyle başladı. Tedavilerine devam edilen Kostas Sloukas ve Bogdan Bogdanovic bu maçta forma giyemedi.

79-79 eşitlenen mücadelede son hücumundan sayı çıkaramayan Fenerbahçe, son saniye basketini potasında görünce mücadeleden 79-81 mağlup ayrıldı.

1. Periyot: 25-15 (Fenerbahçe lehine)

Devre: 41-38 (Fenerbahçe lehine)

3. Periyot: 59-56 (Fenerbahçe lehine)

********************

Turkish Airlines Euroleague 27. hafta maçında Litvanya´nın Zalgiris Kaunas takımı ile deplasmanda mücadele eden Anadolu Efes karşılaşmadan 76-68 galip ayrıldı. Zalgirio Arena´da oynanan karşılaşmanın ilk yarısını ise Anadolu Efes 41-44 geride tamamladı.

DEVRE ARASI 21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU GÜNÜ KUTLANDI

 

Karşılaşmanın devre arasında 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kutlandı. Anadolu Efes Spor Kulübü´nün maç öncesinde Litvanya´ya götürdüğü Down Sendromu Derneği´nden Şule İnan ve Robert Cem Osborn´un yanı sıra Special Olympics Litvanya´dan altı sporcu da karşılaşmanın devre arasında seyircileri selamladı. Şule İnan ve Robert Cem Osborn, devre arasında Litvanyalı sporcular ile yaptıkları basketbol yarışmasında da basket attı.

1. Periyot: 22-17 (Zalgiris Kaunas lehine)

Devre: 44-41 (Zalgiris Kaunas lehine)

3. Periyot: 50-57 (Anadolu Efes lehine)

(CO)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —