Tarih: 26.01.2017 12:49

CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu ?SEYHAN´DA YÜZDE 65 HAYIR OYU BEKLİYORUZ?

Facebook Twitter Linked-in

FEHMİ İNCEOĞLU (ÖZEL HABER)

/resimler/2017-1/26/1252481494888.jpgCHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ?Anayasa değişikliği oylamasında il bazında yüzde 60, Seyhan´da ise yüzde 65 hayır oyu bekliyoruz? dedi.

Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Ahmet Yahşi ve Yazarımız Vahit Şahin tarafından ziyaret edilen CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu,7 Haziran ile 1 Kasım´da yapılan iki seçim arasında CHP Seyhan İlçe Örgütünün oylarını 10 bin artırdığını hatırlatarak, ?Gerek örgütümüz ve gerekse Belediye Başkanlarımız olağanüstü çalışmalar sarf etmiştir. Şuan partimizde uyum içindedir. Anayasa değişikliği için gerçekleştirilecek referandum için tüm örgütümüzle hazırız? dedi.

?BAHÇELİ´YE RAĞMEN MHP HAYIR OYU VERECEK?

Kolcu, MHP liderinin geçmişteki söylemlerinin tersine bir hareketle cumhuriyete ve demokrasiye ihanet ettiğini, Atatürk´ün kurduğu laik cumhuriyeti tehlikeye attığını belirterek,?MHP´ye oy vermiş yurttaşlarımızın Bahçeli´nin kararına karşı olduğunu biliyoruz. Onların da Bahçeli´ye rağmen hayır diyeceğinden eminiz? dedi.

?BÜLENT TEZCAN ADANA´YA GELİYOR?

/resimler/2017-1/26/1253194151804.jpgTBMM´de CHP Grubunun gece gündüz demden olağanüstü mücadeke ettiklerini ve başarılı olduklarını, 4 Şubat tarihinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan´ın da Adana´ya gelerek örgütü bilgilendireceğini ifade eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, ilçelerde mahalle komiteleri oluşturduklarını, sandık görevlilerini göreve çağırdıklarını, mahalle ve köy gezilerine başladıklarını kaydederek,?Referandum için altyapımızı hazır hale getirdik, güncellemeler yapacağız.  Son yapılan seçimlerde 200 avukatımızı görevlendirmiştik. Her sandıkta ıslak imzalı tutanakları almıştık, yine alacağız. Sandıklara başarılı bir şekilde sahip çıkmıştık. Bu referandumda olağanüstü bir çalışma yapacağız? diye konuştu.

?KIRSAL KESİMLE KUCAKLAIŞIYORUZ?

42 yıldır siyasetin içinde olduğunu kaydeden Kolcu, ihmal ettikleri kırsal kesimle kucaklaşmaya devam ettiklerini vurgulayarak, ?Halkımızdan tek isteğimiz var, 15 yıldır yaşananları düşünerek sorgulasınlar. Gayri milli olan AKP hükümetlerinin sonunda getirmek istedikleri ucube sistemi araştırarak hareket etsinler. Eğer halkımız kayıtsız şartsız söylenenleri kabul etmek yerine her sözü sorgularlarsa AKP çok kısa zamanda düşüşe geçecektir?  şeklinde konuştu.

/resimler/2017-1/26/1253547433670.jpg?AKP´NİN HEDEFİ TÜRKİYE´Yİ BÖLMEK?

AKP´nin hedefinin Türkiye´yi eyaletlere ayırıp bölmek olduğunun altını çizen CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Nisan ayında yapılacak referandum ile halkın bu tuzağa düşmeyeceğini inandığını sözlerine ekledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —