Ahmet DOKUZOĞLU-NE DEMİŞTİK?


YAHUDİLER


            ? Hem hatırlayın ki bir zaman sizi Firavun ailesinden de kurtardık.Bakara -49?

            Firavun Yahudilere zulmediyordu. Çocuklarını öldürüyor kadınları bırakıyordu.Onları kurtarmak için Musa ve Harun Peygamberi gönderdi.

           ? Hani bir zamanlar sizin için denizi yarıp sizi kurtardık da Firavunun adamlarını suda boğduk.Sizde bakıp duruyordunuz.bakara -50?

           Musa Yahudileri Mısırdan çıkardı.Kızıl denizin kenarına kadar geldiler.Arkadan Firavun güçlü ordusuyla onları sıkıştırdı.Allah Musa´ya asasını denize vurmasını istedi.Musa asayı denize vurunca deniz yarıldı.Yahudiler denizi geçtiler.Arkadan gelen Firavunun ordusu da denizi geçmek istedi.Fakat deniz tekrar kapandı ve Firavunla adamları denizde boğuldular.

           ?Yine bir zamanlar Musa´ya kırk gecelik vaat verdik. Ama siz onun arkasından buzağıyı put edindiniz ve zalimlerden oldunuz. Bakara 51?

            Musa onları kurtardıktan sonra Allah´ın huzuruna çıktı. Orada kırk gün kaldı. Döndüğünde Yahudiler ellerindeki altınları eriterek altından bir buzağı yaptılar. Ve onu put edindiler. Musa bu harekatlarına çok kızdı.

           ? Doğru yolu bulasınız diye Musa´ya o kitabı ve Furkan´ı verdik. Bakara -53?

           ? Musa kavmine dedi ki; Ey kavmim cidden siz o buzağıyı put edinmekle kendi kendinize zulmettiniz. Bundan sonra rabbinize tövbe ile dönün de nefislerinizi öldürün. Böyle yapmanız Allah katında sizin için hayırlıdır.Böylece Allah tövbenizi kabul buyurdu.Gerçekten Allah Tevvap(tövbeleri kabun eden) ve Rahim´dir.Bakara-54?

            Hani bir zamanlar;

           ?Ey Musa biz Allah´ı açıkça görmedikçe senin sözünle asla inanmayacağız.?  Demiştiniz de bunun üzerine sizi yıldırım çarpmıştı ve siz de baka kalmıştınız. Bakara -55?

            Hatırladığım kadar Yahudiler Musa´ya ?bizde Allahın huzuruna çıkmak istiyoruz.?dediler.Allah´ın azabı onları çarptı.Hepsi birbirlerini öldürdüler.

            ? Sonra şükredesiniz diye sizi ölümünüzün ardından yeniden diriltmiştik. Bakara -56?

              ?Daha sonra Allah onları diriltti.Bulutları üstünüze gölge yaptık ve size kudret helvası ve bıldırcın eti ihsan ederek rızık verdik.Bu temiz rızıklardan ?yiyin? dedik. Bakara -57?

              Yahudilere Allah gökten hazırlanmış bıldırcın eti gönderiyordu. Her gün bunu yiyorlardı.Bir süre sonra onlar isyan ettiler.Biz yeryüzünde yetişen Mercimek, sağan,sarımsak yemek istiyoruz dediler.  

             ? Bir zamanlar; Şu şehre girin de onun nimetlerinden dilediğiniz şekilde bol bol yiyin ve kapıdan girerken;?Dileğimiz bağışlanmaktır.?deyin. Hatalarınızı bağışlayalım. İyilik yapanlara nimetlerimizi daha da artıracağız.?dedik.Bakara -58?

             ?Bunun üzerine o zulme devam edenler sözü kendilerine söylenildiğinden başka bir şekle soktular. Biz de kötülük yaptıkları için o zalimlere gökten iğrenç bir azap indirdik. Bakara-59?

               Hani bir zamanlar Musa kavmi için su istemişti. Bizde;Asanla taşa vur.?demiştik. Bunun üzerine o taştan on iki çeşme fışkırmıştı. Her kısım insan kendi su alacağı yeri bildi.Allah´ın rızkından yiyin ve içinde bozgunculuk ve saldırganlık yaparak yeryüzünü fesada vermeyin.?Bakara-60?

               Siz ise şöyle dediniz;Ey Musa biz tek çeşit yemeğe asla katlanamayacağız. Yeter artık bizim için Rabbine dua et de,bize yerin yetiştirdiği şeylerden , sebzesinden, kabağından, sarımsağından, mercimeğinden ve soğanından çıkarsın.?

                O da size; O üstün olanı daha aşağı olanla değiştirmek mi istiyorsunuz ? Bir kasabaya konaklayın o vakit istediğiniz elbette olacaktır.?dedi.

                ? Üzerlerine horluk ve yoksulluk damgası vuruldu. Sonunda Allah´ın gazabına uğradılar. Bu kuşkusuz Allah´ın ayetlerini inkar etmeleri ve haksız yere peygamberleri öldürmelerindendi.İsyan etmelerinden ve sınırı aşmalarındandı. Bakara-61?

                  İçinizden Cumartesi yasağını çiğneyenleri elbette bilirsiniz. İşte bundan dolayı onlara; ?Aşağılık maymunlar olun.?dedik. Bakara-65

               Yahudilere Pazar, Hıristiyanlara Cumartesi verildi.Yahudilere Cumartesi balık avlamak yasaklandı.Onlar cumartesi yasağını dinlemediler.Şimdi olduğu gibi kendinden başka kimseyi dinlemediler ve Allah onları MAYMUN yaptı.

               ? Bu ibret dolu  cezayı,öncekilere ve sonrakilere bir ders,korunacaklara da bir nasihat ve bir öğüt yaptık.Bakara-66?

            Yukarıdaki ayetler bir belgesel filminden alıntı değildir.Allah´ın yer yüzüne indirdiği Kuran´dan  alınan Allah sözleridir.Yahudilerin ne kadar azgın,fitne, fesat ve başkalarının hakkına tecavüz eden bir kavim olduğu açık ve net olarak beyan edilmekte ve kendilerine MAYMUN sıfatı laik görülmektedir.

             Bu sadece Allah´ın bize bildirdiğidir. Birde tarihin sayfalarında bilinen bir çok Yahudi hikayeleri vardır. 1324 Osmanlılar Bursa´yı fethedince Bizanslıların zulmüne maruz kalan Yahudiler, Osmanlıyı kurtarıcı olarak gördüler. Daha sonra 1453 de Fatih Sultan MEHMET han şöyle bir bildiri yayınladı.

            ?Tanrı aranızdan benimle olanlarla birlikte olsun ve ona benim İmparatorluğumu tahtı İstanbul´a gelmeyi bağışlasın. Toprakların en verimlisinde kendi incir ağacının  altında  ve bağında hayvanlarıyla, altın ve gümüşle varlıkla yaşasın. Toprağı işlesin.Ticaret yapsın ve sahibi olsun.?

              Bu bildiriden sonra Avrupa ve İspanya ülkedeki tüm Yahudileri kovdular. Onlarda Osmanlıya sığındılar.100.000 Yahudi İstanbul´a,250.000 Yahudi de Selanik´e yerleştiler. Onların gelmesiyle Osmanlı zenginleşti.

            Osmanlının son yıllarına doğru zenginleşen Yahudiler Osmanlıyı terk etti. Osmanlı´da onların yerine Ermenileri İstanbul´a çağırdı.200.000 Ermeni İstanbul´a yerleşti.

             Yahudilerin gidişiyle Osmanlı tekrar fakirleşmeye başladı.

             Anadoluda kalan Yahudiler,1935 Yılında Mustafa Kemal Paşanın huzuruna çıktılar.Paşaya;

            ?18 Adet mason locası açtık.İste etrafında pervane olalım.?dediler.

              M.Kemal Paşa;

              ?Sizin Lideriniz kim ??dedi.

               Onlarda ismini söylediler.

                Paşa onlara;

                ?Lideriniz nerede yaşar ??dedi.

                 Onlarda İngilterede yaşadığını söylediler.Paşa onlara sert bir bakış atarak;

               ?Yarın sabah 09.00 kadar bütün locaların kapandığına dair yazıyı masamda görmez isem hepinizin kafasını alırım.?dedi.

                Ve Yahudiler derhal huzurundan ayrıldılar.Ve sabah dokuzda bütün locaların kapatıldığına dair yazıyı masaya koydular.Bu yüzden Atatürk´ün zehirlendiği ve hastalığa kapıldığı ileri sürülmektedir.

               1942-1945 Yılları arası Adolf Hitler Yahudilere büyük eziyetler etti. Tamamını ya öldürdü yada ülkeden kaçtılar.Daha sonra giden Yahudiler ABD ye yerleşti.

             Yukarıdaki olaylarda göstermektedir ki paradan ve hırstan başka bir şey düşünmeyen Yahudiler bulundukları ülkelerde çok zengin olmakta arkasından ülkeye zarar vermeye başlamaktadırlar. Şu anda bile ABD ye ne kadar zarar verdiklerini tarih ileride yazacaktır. Çünkü onları Allah lanetlemiş ve MAYMUN olmalarını istemiştir.Onlar kendi dinlerinin kitabını bile değiştirmiş fasık bir toplumdur.Allah bizleri ve İslam alemini onlardan korusun.

              Sirçü lisan ettik ise af ola. İsterim ki insan önce insan ola.

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00