Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


UMUDUNUZ OLMAK İÇİN VARIM!


Umut! Bazen korktuğumuz, bazen kaçındığımız ancak içimizde bir yerde taşıdığımız vazgeçilemez bir histir. İmkansızlık ve hayalkırıklığı yaşama korkusu bizleri umut etmekten ve hayal kurmaktan çoğu zaman alıkoyar. Öyle bir alıkoyar ki umutsuzluk hissi çaresizliğe ve öfkeye dönüşür. Evet öfke cesaret verir. Öfke kusturur. Öfke söylettirir ama bir o kadar kendimize ve çevremize zarar verir, verdirtir.

Ben artık öfkenin verdiği cesareti değil dingin, sakin cesareti tercih ediyorum. Kimsenin prangaları değil güvercinleri olmak istiyorum. Kimsenin esareti değil özgürlük yolu olmayı yeğliyorum. Ben bir kardelen çiçeği gibi kışları da çiçek açabilen bir insan olarak herkese umut olmayı diliyorum.

Çoğumuz için ciddi hatta çok ciddi sorun teşkil eden bazı durumlar benim için muhteşem sonuçların ortaya çıkabileceği bir geçiş yoludur.

DİNGİN CESARETLE ELELE VERİLEN HER ŞEY VE HER KONU ALKIŞLANIR ENİNDE SONUNDA. AŞK DAHİL.

Klasik olana, sosyolojik olarak yani toplumsal yakışana alkış zaten tutulur. Önemli olan aykırılığa alkış tutturulmasını sağlayabilmektir. Bunu başarabilen kişiler ölümsüzleşir. Ve bir noktada ölümsüzlük imkansızdır tezi de çürütülmüş olur. Aykırılığı ve kuraldışıiığı saygı gören kişiler bedenen varolmasa da sonsuza dek yaşarlar ve yaşatılırlar.

Hayattaki duruş önemli. Hayatta sağlam, emin, güçlü ve dingin cesaretle durursak aşk ya da başka herhangi bir konuda vurun kahpeye denmeyecektir.

SONUÇ OLARAK HAYATTA, YAŞAMDA İMKANSIZ DİYE BİR NİTELEME YOKTUR. İMKANSIZ DİYEN, İMKAN VERMEYEN İNSANLAR VARDIR BELLİ BAZI ÇOĞU KİŞİSEL NEDENLERLE.

GÜÇLÜ BİR AŞK, GÜÇLÜ BİR KİŞİLİK DAİMA ÖLÜMSÜZDÜR!

İNCİTİLSENİZ DE REDDEDİLSENİZ DE BUNU BİR ÖĞRETİ VE EĞİTİM OLARAK GÖREREK SEVGİNİZİ NEFRETE DÖNÜŞTÜRMEDEN, ZARAR VERMEDEN, KORKMADAN SEVMEYE DEVAM EDİN! SEVGİ, AŞK DUYABİLMEK ARTIK AZ RASTLANAN BİR HİS OLDU DÜNYADA! ŞÜKREDİN Kİ SİZLER HİSSEDEBİLENLERDENSİNİZ!

İNANDIKLARINIZDAN ASLA VAZGEÇMEYİN. YÜREĞİNİZİN VE HAYALLERİNİZİN VE DE AŞKINIZIN PEŞİNDEN GİDİN BENİM GİBİ!..

 

 

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22