Vahit ŞAHİN


SAYIN ELBAN, ADANAMIZA HOŞGELDİNİZ


Ağrı Valisi olarak görev yaparken Cumhurbaşkanlığı Makamı tarafından onaylanan ve 10 Haziran 2020’de Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Adana Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Süleyman Elban, Adana’daki görevine başladı.

Valilik binası önünde; vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerinden oluşan il protokol üyeleri ile Valilik personeli tarafından karşılanmasının ardından karşılama mangasını selamlayan Vali Elban, gerçekleştirilen karşılama töreni sonrasında yeni görevine başlaması vesilesiyle bir konuşma gerçekleştirdi.

Vali Elban şunları söyledi:

 “Tarihi çok eski dönemlere dayanan kadim bir şehir olan ve Türkiye’nin nüfus ve ekonomi bakımından en büyük şehirlerinden biri olan Adana’da göreve başlamaktan memnuniyet duyuyorum. Beni Adana Valiliği gibi şerefli bir göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum. Adana’mızı eğitim, sağlık, tarım, kültür, ekonomi, altyapı ve tüm alanlarda bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için göreve başladığım bugünden görevi bırakacağım güne kadar elimizden geldiğince gayret sarf edeceğiz. Hizmetlerimiz ve insanımızın ihtiyaçlarını gidermemiz açısından görevi bıraktığımız gün belli bir mesafe kaydetmiş olacağımızı temenni ediyorum. Biz buraya hizmet etmeye geldik. İşimiz gücümüz insanımız ve Adana’mız olacak. Görevde bulunduğumuz süre boyunca hizmet etmeye çalışacağız.”

Gazetemizde yayınlanan haber aynen böyle.

Sayın Valimiz konuşmasında önceliği eğitime veriyor. Sayın Süleyman Elban “EĞİTİM, SAĞLIK, TARIM, KÜLTÜR, EKONOMİ, ALTYAPI VE TÜM ALANLARDA bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak için göreve başladığım bugünden görevi bırakacağım güne kadar elimizden geldiğince gayret sarf edeceğiz” diyor.

Adana’ya hizmet edecek ve taş üstüne taş koyacak olan Sayın Valimizin işaret ettiği konuların çok isabetli olduğunu ifade ediyor ve Zat-i Alilerine hoş geldiniz diyoruz.

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05