Prof. Dr. Özer OZANKAYA


KURTULUŞ SAVAŞINI ZAFERE ULAŞTIRAN ULUSAL EGEMENLİK BAYRAĞI BUGÜN DE ?MİLLET İTTİFAKI?YLA ULUSUMUZU BİRLEŞTİRİP KURTULUŞA GÖTÜRÜYOR!


99 yıl önce nasıl Mustafa Kemal´in Amasya´dan başlayarak bilgelikle açtığı Kuvva-yı Milliye ve Hakimiyet-i Milliye bayrağı, TÜM TÜRKİYE HALKINI TEK MİLLET, TÜRK MİLLETİ olarak özgürlük ve bağımsızlık için birleştirdiyse, bugün de o temelin yıkılmazlığı kanıtlanıyor! ?MİLET İTTİFAKI? adı altında ulusun büyük çoğunluğu, yine sultanlık benzeri sorumsuz tek-adam yönetimine  özenen, yine BOP kılıflı Batı sömürgeciliği destekli cumhuriyet-karşıtı, yani demokrasi karşıtı, bölücü bir yönetime karşı BİRLEŞTİ!

Başta Sn. Muharrem İnce olmak üzere Milet İttifakı´nı yapan parti başkanlarının hepsinin de önerdikleri programlarda, hukuk devleti, hesap veren yönetim, kadın hakları, çağdaş, demokratik ve bilimsel eğitim, ekonomik ve mali bağımsızlık ve sosyal adalet, ileri teknolojiye dayalı üretim ekonomisi, yurtta ve dünyada barış, İslam dininin bu değerlerle çelişme şöyle dursun, tam da bunları gerektirdiği ilkelerinin  ön plana çıkarılması ... ,hepsi de 24 HAZİRAN´ın,  KUVVA-YI MİLLİYE´nin yenilmezliğine, Türk ulusal birliğinin çimentosu olduğuna ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ´NİN İLELEBED PÂYİDAR KALACAĞINA (sonsuza dek yaşayacağına) yeni bir kanıt  olduğunu ortaya koyuyor!

BOP EŞBAŞKANI AKP iktidarının bu ilkeleri önlemek şöyle dursun, bunlara yenilmesi, ATATÜRK´ÜN İLKELERİNİN VE ONLARA DAYALI DEMOKRASİ DEVRİMİNİN, SÖMÜRGECİLİĞİ DE BİR DAHA YENDİĞİNİN VE HEP YENECEĞİNİN KANITI SAYILMALIDIR.

BİR DE ANIMSATMA!

İngiliz sömürgeciliğinin,  kendisini yenen ve tüm sömürdüğü  halklarda bağımsızlık ateşi uyandıran Mustafa Kemal´e suikast düzenlemek üzere bir Hintli casus  ?Mustafa Sagir?i görevlendirdiği unutulmamalı, Atatürk Türkiyesi´nin tüm İslam ülkelerine yeniden örnek olmaya başlamasını önlemek için BOP´un HER TÜRLÜ KİRLİ YOLLARA yine başvurabileceği gözardı edilmemeli, Mustafa Kemal´in üstün nitelikli  önlem yeteneği bu konuda da örnek alınmalı, insanlık düşmanı sömürgeciliğe fırsat verilmemelidir.
Prof. Dr. Özer Ozankaya

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00