Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


İÇERİDE  VE DIŞARIDA

2021 yılı aşk anlayışının değişeceği ve farklılaşacağı bir yıl olacak.


2021 yılında çıkacak kitaplarımdan biri İÇERİDE ve DIŞARIDA adlı hukukun ve psikiyatrinin, felsefeyle sanatın ve de psikolojiyle sosyolojinin harmanlandığı özgün, gerçek ama  yer yer belirsizlikler yüzünden kurguya ve yoruma açık farklı bir aşk kitabı olacak.

Aşk kavramına ve değer algısına başka bir pencereden bakan, nefesi kestiği kadar hızlandıran  kontrolsüzlükle aşırı kontrol arasında gelgitin yaşandığı, bir tarafın içeriden diğerinin dışarıdan baktığı bu yüzden tek taraflı ve karşılıksız görünen oysa öyle olmama ihtimali de olan koşulsuz sevginin saf nefretin birarada hissedildiği dışarıdan bakanın kaotik yansıması e içeride olanın karmaşası arasında okuyucuların ikisini de kahraman olarak görüp sevebileceği bir hikaye.

İÇERİDE OLANIN DIŞARI YANSIYAN DUYGULARIYLA DIŞARIDA OLANIN İÇİNDE BİRİKEN DUYGULARI KARŞISINDA BİR TARAF SEÇMEK GEREKİRSE SİZ HANGİ TARAFIN PEŞİNDEN GİDERDİNİZ?

Yıllarca görmezden geldiğimiz hep de destekçimiz olan birine yıllar sonra aşık olduğumuzda ve neden bakar kör olduğumuzu farkettiğimizde hissettiğimiz şok ve bize sunduklarıyla bizden götürdükleri arasında sıkışıp kalışımız sevmeye devam etmeyi tercih ettirir ve imkansızlığa rağmen nefrete dönüştürmeme çabamız karşısında aşk karşılıksızlığın ve umutsuzluğun çaresizliğine kapılınması durumunda nefrete dönüşmeden devam edebilir mi?

Sevginin gücü var mıdır? Karşılısızlığa ve umutsuzluğa rağmen motive olmak mümkün müdür? Değer nedir? Değer verdiğimize mi aşık oluruz yoksa aşık olduğumuzda mı değer veririz? İşte bu gibi benzer ya da farklı sorulara cevabı bazen net bazen yorumlayarak kendi hikayenizde bir özdeşim ya da bir hikaye yaratma imkanı bulacaksınız.

AŞK SEVMELERE DOYAMAMAK MIDIR YOKSA DOYGUNLUĞU TAŞIYABİLME YETİSİ MİDİR?

 

 

 

YAZARLAR

  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • BIST 100

    9670,53%0,26
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2421,67% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3982,08% -0,92