Zekai BULUÇ


GDO LABORATUARLARI MI YOKSA SİLAH ŞİRKETLERİ Mİ DAHA TEHLİKELİDİR ?


Al  birini vur ötekine !

Çok sıkı korunan özel laboratuarlarda genetiği değiştirilmiş organizmalar üreterek, tüm insanlığın düşmanı olana GDO laboratuarları tarım yapılan tüm ülkelerde en az terör örgütleri  kadar tehlikelidir! Satılma büyüklüğüne gelen yemyeşil domatesler ;  bulaboratuarlarda hazırlanmış ilaçlar sayesinde akşamdan sabaha kıpkırmızı hale getirilmektedir. Emperyalist laboratuarlarda yetiştirilen (örneğin) domates rekolte açısından çiftçiyi memnun etsede ertesi yıl bir daha tohumluk olarak kullanılmamaktadır.

Tohumculuk çok uluslu şirketleri tekel haline getirmiştir .Bu çok uluslu tekeller için insan sağlığının hiç önemi yoktur!  Bu tekeller için önemli olan daha çok kazançtır! Terör için ?´İnsanlık suçudur ?´ diyen emperyalist tohumculuk şirketleri ki haklıdırlar ;fakat ?´ Cambaza bak cambaza ?´ diyerek genetiği değiştirilmiş organizmalar üreten laboratuarları görmezden gelmemizi sağlamaktadırlar. Gerçek olan şu ki genetiği değiştirilmiş organizmalı tohumlar terör kadar tehlikelidir!  7-8 yıl önce duymuştum. Akdeniz´de kıyısı bulunan bir devlet  Adana´nın Yumurtalık ilçesindeki  bazı çiftçilere domates tohumunu bedava dağıtmıştı. GDO laboratuarlarında üretilen ilaç akşam saatinde serçe parmağınız büyüklüğündeki hıyara verildiğinde hıyarlar sabaha piyasaya sürülecek büyüklüğe  ulaşmaktadır! Çok kişiden ?´Manavdan  aldığım hıyar buzdolabında daha da büyümüştü ?´ söylemini duymuşluğum var !

Emperyalist laboratuarlarda yetiştirilen GDO´lu tohumlar çeşitli hastalıklara yol açmakla birlikte insanları ağır ağır ölüme götürmektedir!
                                                        *****

Gelelim emperyalist silah şirketlerine ? Gençliğimde Fransa Cumhurbaşkanı Valery GiscardDestang ?´ Niçin barış içerisinde yaşayalım o zaman silah üreticilerimiz nasıl ayakta kalacak ? ?´ demişti  Aynı Fransa, İran-Irak körfez savaşında her iki ülkeye de ?´ Savaşta zarar gören tanklarınızı , uçaklarınızı tamir edelim!´´ önerisini götürmüştü .

Silah sanayicileri silah satmak için her yola başvururlar! Onlar için ahlak kavramı yoktur. Komşunuza bedava silah verir  silahlanma zorundakalan siz silahlanırken silahın ederi iki katına çıkar . En büyük korkuları  M.KemalATATÜRK´ün  ?´Yurtta barış dünyada barış ?´ tır M.KemalATATÜRK´ünbu öğretisinin gerçekleşmemesi için her türlü kurnazlığın kitabını yazarlar !

Arkadaşlar, Yunanistan´ın ekonomik olarak batmasından gerekli üretimi yapamadıkları kadar, ellerindeki döviz rezervini ; silah sanayicilerinin ?´ Türkiye size saldıracak ?´ söylemine inanarak silaha yatırmasıdır !

Yunanistan´ın kıta sahanlığı , karasularını 12 mile çıkarma konusu silah sanayicilerinin taktiksel bir oyunudur. Ne yazık ki komşu Yunanistan´ın silah üreticilerinin  buoyununu yemekte olmasıdır!

*****

GDO  Laboratuarları sayesinde insanlar topluca fakat ağır ağır ölürler.Silah üreticileri tarafındansa insanlar hızlı hızlı öldürülür! Terör örgütleri  silah sanayicileri ve GDO laboratuarları aynı görevi gören emperyal fotokopilerdir! Görevleri öldürmektir ?

Al birini vur diğer ikisine !

Sağlıcakla kalın.

 

 

 

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00