Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


EY AKİL PSİKİYATRİ!


Psikiyatri Hastaneleri yani kaba tabiriyle Akıl Hastaneleri, hastanelerin psikiyatri servisleri derhal denetimden geçirilmelidir. Amerika ve Avrupa'daki katı, sözde iyileştirme yani tedavi maksatlı bu yerler tam cezaevleri formatındadır. Tedavi edilmesi gereken sözde akıl hastaları yani sözde deliler, normal geçinen tüm bireyleri kışkırtacak hatta delirtecek niteliklere sahip bir işleyişin tam anlamıyla köleleridir.

Otomatik Portakal eserinde de değinilmiş ve filme konu edilmiş bu kitap çarpık ceza ve tedavi sistemini son derece açık bir dille olumsuz eleştirmiş ve zamanında yasaklı eserler arasına girmiştir. Yıllardır yasak olmayan yani kamuya açık okunabilen ve izlenebilen eser hatta şaheserdir.

Akıl hastanelerinin cezaevlerinden neredeyse farkı yoktur. Kilitlenen kapılar, sırf ilaç içmediği için üzerinde zor kullanılan sözde hastalar, potansiyel saldırgan olarak görülen ve bu yüzden tansiyon ölçerken bile önlem kisvesi altında güvenlik hizmetlilerinin zebella gibi dimdik ayakta duruşu, iletişim organlarının sonlandırılması ve iletişimin dinlenmesi ve kayıt altına alınması üzerine bir sistemin varoluşu ve sözde normali anormal edecek psikolojik taciz, şiddet ve hatta bağlayarak ve vurarak güç kullanımı sözkonusudur.

En ufak bir esasen yasak olan ve maalesef ki kural olarak adledilen emirlere uyulmaması durumunda uygulanan psikolojik ve fiziksel şiddet görüntüleri ve bu görüntülere ve çıkan seslere tanıklık eden diğer sözde hastaların travmatize oluşu ve iyileşmek ne kelime giderek akıl ve ruh sağlığını kaybedişi gerçeğiyle yüzleşilmektedir.

Akıl Hastaneleri insanı hayattan soğutan ve taburcu olunduğunda  intihara azmettirecek niteliklere sahiptir. Tez ve ödev konusu yapılan sözde hastalar ile  kendi egosunu tatmin etmek için birçok psikiyatri öğrenimi görmüş sözde aşırı normal psikiyatrist hatta birtakım deformasyona uğramış psikoloji mezunu olan psikolog ahalisi yüzünden travmaları tetiklenerek sözde topluma uyum sağlayan köleler tedavi adı altında yetiştirilmektedir.

BAK PSİKİYATRİ, EĞER SÖZDE HASTALARDAN KORKUYORSAN BU İŞİ YAPMA, YAPIYORSAN DA PARANOYAKÇA KORKMA!

NİCE DAHİLER VAR AKIL HASTANELERİNDE, NİCE DELİLER VAR NORMAL ZANNEDİLEN VE ÖZGÜR GEZEN...

EY PSİKİYATRİ ALANI ÇALİŞANLARI SALT İLAÇ VE KURAL DEDİĞİN YASAKLARLA SEN ANCA KENDİNİ VE GÜCÜNÜ ŞİDDETLE TEYİT EDERSİN!

SEVGİ VE SAYGI İLE EMPATİ OLMAZSA SÖZDE HASTALARİ HİÇ TEDAVİ EDEMEZSİN. ZATEN SENİN UYGULADIĞIN TEDAVİ DEĞİL NARSİST SİSTEMİ KÖRÜKLEMEK VE NE KADAR DELİ O KADAR PARA VE GÜÇ TEYİDİDİRİ!!

ALLAME’NİN MANİK DEPRESİF ŞARKISINDA DENDİĞİ GİBİ DOST GÖRÜNEN BİRÇOK PSİKİYATRİST TEST EDİLDİ VE İŞTE BU YÜZDEN BİRÇOK KİŞİ UÇLARDA GEZİYOR!!

ALMA SAKIN SÖZDE DELİNİN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE... UYGULADIĞIN ŞİDDET BOOMERANG GİBİ GİDER GELİR SENİ YARALAR EY PSİKİYATRİ!!

Psikiyatristler iyileştirdiğini sanır oysaki sözde hastalar birbirini Akıl değil esasen Akil Hastaneleri’nde ve Psikiyatri Servislerinde iyileştirir...

 

 

YAZARLAR

  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19