Zekai BULUÇ


EMPERYALİSTLER GİDERKEN İŞBİRLİKÇİ KLONLAMIŞ MIDIR ?


2016 senesine baktığımız zaman emperyalistler, kovulmadan önce bol miktarda işbirlikçi klonladıklarını görmekteyiz.

Bu klonlanan işbirlikçiler ?görevlerini ? post modern biçimde yerine getirmektedirler. Türkiye´miz etnik dinsel ,dilsel ve mezhepsel yapısından ötürü oluşan yumuşak karnına işbirlikçiler tarafından  sürekli yumruk yemektedir!  Mustafa  Kemal  ATATÜRK ileriyi gören bir devlet adamı olarak Türkiye mozaiğini üniter yapı  içine alarak ulus devleti kurmuştur. Yeni Osmanlıcılar  600 yıl boyunca eyalet sistemiyle idare edildiklerini ve hiçbir şey olmadığını iddia etmektedir. Tümüyle yanlış olan bu söylem önce Osmanlının ?´Millet-i Sadıka ?´ dediği Ermeniler tarafından bozulmuştur!

Suudi topraklarında hastanede yatan yaralı Türk askerleri , daha Türk ordusu Mekke´yi Medine´yiterk etmeden  Mekke emiri Şeyh Hüseyin ?in emriyle katledilmiştir. İngiliz casusu Lawrence tarafından dağıtılan İngiliz altınları sayesinde İngiliz politikalarına uygun eylemlere girilmiştir.

Bugün Orta doğudaki  petrol bölgelerini ve devletlerini (!)  başta ARAMCO olmak üzere çok uluslu petrol şirketleri idare etmektedir.
Geçmişte İlhan SELÇUK´un yedi kız kardeş dediği petro-dolar şirketleri girdikleri ülkede demokrasi varmıdır yokmudur hiç ilgilenmezler. Onların tek hedefi daha çok kazançtır !

 *****

İki kişinin yan yana 100 er dönüm tarlası vardır. Bu tarla sahiplerinden kendi tarlasına ilk çakma suyu çakıp kullandığı zaman diğer 100 dönümlük tarlanında suyunu çeker! 

Kafkaslar ?da ,İran´da , Irak´ta Suudi Arabistan´da petrol var ama nedense Türkiye ?de yok (!)

                                                                                     *****

Türkiye ?de petrol olmadığını kabul edelim fakat ülkemizde her şey var! Türkiye petrol olmasa bile petrol üreten ülkeler doyunma açısından çok büyük sıkıntı çeker.Karadeniz´de Akdeniz´de  doğal gaz var nedense ülkemizde yok ! Buna kargalar bile güler. Onlarda petrol varsa bizde yiyecek içecek  var! İnsan petrolsüz yaşayabilir ama susuz yaşayamaz! Zaten uzmanlar ileride çıkacak savaşların su yüzünden çıkacağını söylüyorlar ki bu çok doğru. Buna göre suyumuzu bilinçli kullanalım. Bizim ülkemiz su zengini değildir !

Türkiye´ de petrol ve doğalgaz yok diyelim fakat emperyalistlerin Kuvayi Milliye tarafından kovulmadan önce, ileride emperyalist petrol-dolar şirketleriyle işbirliği yapacak kişi ya da kişiler klonlamamış diyemeyiz !

          Hele hele   2016 Türkiye´sindeki Ulus devlet ve üniter  yapı düşmanlarını gördükçe bu klonlama işleminin hiç te az olmadığını görmekteyiz !

Bu klonlanmış işbirlikçiler başta Ulus devlet , Üniter yapı ve  1923 devriminin tüm temel ilkelerine düşmandırlar ! Hele hele Misak-ı Milli ile çizilen bölünmez  bütünlüğümüzü yıkmak , klonlanmış işbirlikçilerin en büyük hedefleridir. 2016 yılında Türkiye´yi bölmek isteyen emperyalist veklonlanmış kişilere karşı daha dikkatli olmak zorundayız.

24.11.2016 günü Adana valiliği önünde patlatılan bombalı araç,  klonlanma işinin 2016 yılında bile devam ettiğinin göstergesidir.

Su uyur , emperyalistler ve onların klonladıkları kişiler uyumaz !

Sağlıcakla kalın.

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00