Zekai BULUÇ


EMMANUEL MACRON İLE EŞİ BRİGİTTE MACRON


Fransa´nın yeni cumhurbaşkanı Emmanuel MACRON oldu .Fransa tarihinin en genç cumhurbaşkanı seçilen  MACRON  henüz 39 yaşında .

Irkçı Le Pen´e karşı zafer kazanan  EmmanuelMacron ile eşinin arasındaki yaş farkı Türkiye´deki görsel ve yazılı basın için kaçırılmayacak fırsat oldu ! Neymiş BrigitteMacron kocasından çokça yaşlıymış . Türkiye´nin çok satan gazeteleri ve reytingi yüksek TV´leri olaya balıklama daldı .

Türkiye´nin kimi bölgelerinde 13-14 yaşlarındaki kızların okula gönderilmeyip 50-55  yaşındaki adamlara ( hepinizden çok özür diliyorum ) ? karı olarak ? verilmesi kimsenin umrundadeğil .

Ağanın , şeyhin  , şıhın , babanın , erkek kardeşin ve kocanın esiri olmuş kızlar ve kadınlar görmezden geliniyor !

Neymiş efendim eşi Fransa cumhurbaşkanından yaşça çok büyükmüş ! Türkiye ?deki kadınların , kızların  kötü talihi yenilmeden , kadına şiddet durdurulmadan ; demokrasi çınarı nasıl güçlenecek sorusunu sormayanlar  için önemli olan  Fransa  Cumhurbaşkanının eşi BrigitteMacron ?dan küçük olması ?

Türkiye ?deki çoğunluk görsel ve yazılı medya  iyi ki Fransa ?da yok !

Olsaydı eğer , EmmanuelMacron il eşi BrigitteMacron  yanlarına ikişer şahit alıp boşanmak için mahkemeye başvururlardı .

Bir kısım dedikoducu görsel ve yazılı medyaya sevabına  not : EmmanuelMacron ?un  neo-liberalist  olduğunu biliyor musunuz  yoksa görmezden mi geliyorsunuz ? Bu notu okurken bana Le Pen´cidemeyin !

Türkiye ?de kızlarımızın  , kadınlarımızın  ve çocuklarımızın  kötü talihlerinin ortadan kalkması dileğiyle.

Sağlıcakla kalın.

BİLGE ÜSTEKİDAĞ
17.05.2017 10:36:34
DERİN ANALİZ.....Ülkemizin tüm geri kalmış ülkelerin en önemli sosyal yarası ancak bu kadar kısa öz ve incelikli anlatılabilirdi.Sn ZEKAYİ BULUÇ özellikle bu konuyu sık sık vurgulamakla hepimizin duygularına tercüman olmaktadır.kalemine yüreğine sağlık.....

YAZARLAR

  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,35
  • EURO

    34,75% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2507,64% 0,95
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22