Prof. Dr. Özer OZANKAYA


EKREM İMAMOĞLU BAŞARISI ATATÜRK CUMHURİYETİ´NİN VE ONU GÖNÜLDEN BENİMSEMİŞ TÜRK ULUSUNUN YENİLMEZ GÜCÜNÜ SİMGELİYOR!


Belediye seçimleri, Türk ulusunu, Cumhuriyet Türkiyesini, özlemini çektiği Atatürkçü, çağdaş ve birleştirici, tüm ulusa güven verebilecek kumaşta bir önder kişilikle tanıştırdı.

?Ulusal egemenliğin? her sorunun çözümü, her ilerlemenin kaynağı olduğunu temel alan Türk Devriminin ne denli verimli olduğunun da yeni bir kanıtıdır bu.

Gerçekten, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı´nda sergilediği örnek nitelikleri saptayıp takdir eden ve O´nun İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına aday olmasını sağlayan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun bu tarihsel değerdeki kutlanası başarısı da yine Atatürk´ün Türk kültüründe egemen kıldığı ulusal egemenlik ilkesinin ne tükenmez yaşam kaynağı olduğunun bir göstergesidir.

Sayın İmamoğlu´nun seçimleri kazanmış olması da, Türk ulusunun Atatürk´ün sarsılmaz güven duyduğu öz-benliğinde bu ulusal egemenlik kültürünün silinmez yer tuttuğunun yeni bir belgesi olmuştur.

Bu kıvançla, Sayın Ekrem İmamoğlu´nun CHP İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığına adaylığının belli oluşundan hemen sonra, 27 Aralık 2018´den başlayarak yazdığım Twitter yazılarımı değerli facebook arkadaşlarımla paylaşmama izinlerini diliyorum.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer 27 Dec 2018

Sn. Ekrem İmamoğlu´nun programı seçimi kazanmalı. Çünkü, bu program, yalnız Istanbul´u değil, Türkiye Cumhuriyeti´ni AKP YIKIMINDAN kurtaracaktır! Bu program, tüm Türkiyemize ışık olacak, atılım gücü kazandıracaktır.CHP de kurucu ruh ve gücünü yenileyecektir! Buna sahip çıkmalı!

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer

Sn. Ekrem İmamoğlu seçim söylemiyle daha şimdiden yalnız İstanbul´da değil, tüm Türkiye´de özgürlük,ulusal birlik ve barış, bunlar için herkese eşit adalet,tarafsız ve hesap veren, dürüst kamu yönetimi değerlerinin toplumun ortak değerleri olması gerektiği bilincini şahlandırıyor.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 12

CHP Sayın Ekrem İmamoğlu´nun değerini bilmeli; Sn. İmamoğlu da İstanbul Belediye Başkanlığını da aşacak, CHP´yi, Türk ulusunu, Atatürk Cumhuriyet´ni kuruluş ayarları doğrultusunda 21. Yüzyıl uygar dünyasında doruklara taşıyacak önderlik kumaşının değerini bilmeli, geliştirmelidir.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 23

"Hiçbir partiyi beğenmediği" için oy vermek istemeyenlerin çoğu CHP eğilimli (% 55). Demokrasi ölçütleri yüksek olan bu seçmenler CHP´de de demokrasinin olmayışından üzülüyorlar. CHP yönetimi öz-eleştiri yapıp parti-içi demokrasiyi tam kurup işletmelidir. Bu tüm ülkeyi kurtarır.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 26

Türkiyemizin düze çıkıp soluk alması, İstanbul´da Sn. Ekrem İmamoğlu´nun Belediye Başkanı seçilerek, 81 Milyon Türk´ün her 5 inden birine çağdaş, insancıl, onurlu yaşam ortamı sağlamaya koyulması ve tüm yurtta bu rüzgârı estirmesiyle olacak. Buna güveniyor, inanıyorum.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 26

Sn. Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyetin kuruluşunun ruhunu, Atatürk´ün birleştirici, islamı da çağdaş dünyada işlevsel kılan düşünüş, planlayış ve davranışına egemen olan ruhunu yeniden göndere çekecek kumaşta bir siyaset insanı olarak görünüyor.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 30

AKP iktidarı Türk ekonomisini üretimden kopardığı için, CHP´li önemli kent belediyeleri üretken belde ekonomisi kuran etkinlikleriyle tüm ulusal kamuoyu gündemimize ÜRETİM,ÜRETEN ULUSAL EKONOMİ gereğini canlı biçimde getirmeyi başardı.Bu seçimlerin çok önemli bir katkısı da budur.

HAYDİ CHP BELEDİYELERİ! Her biriniz beldenizi birer Eskişehir, birer İzmir gibi çağdaş, üretken, sanat ve bilime dayalı planlı kente, sosyal adalete dayalı, yoksullukla insancıl yöntemlerle savaşılan beldelere dönüştürmeğe koyulun. Böylece tüm Türkiye Atatürk´ün Türkiyesi olacak!

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 31

31 Mart gericiliği, 110. yıldönümünde bir kez daha yenilgiye uğradı. Hem de bu kez ulusun oylarıyla yenilgiye uğratıldı! Demek ki şeriat, meriat aldatmalarıyla Türk ulusunu aldatmak artık olanak dışıdır.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 31

1 NİSAN ?ŞAKASI?NA UĞRAMAYALIM! Sandık verileri, tutanaklar vb. CHP´li ve öteki demokrat ilgililerce, sonuçlar YSK´ca kesinleştirilinceye değin bir saniye bile terkedilmemelidir! Aman dikkat! Sayın İmamoğlu´nun emek ve değerinden ulusumuzu yoksun kılma kastına fırsat verimemeli!

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Mar 31

YSK OTURMUŞ İSTANBUL OY SANDIKLARININ ÜZERİNE, ?AÇIKLAMAMAM DA AÇIKLAMAM SONUÇLARI!? DEYİP DURUYOR! HUKUK, YASA, ANAYASA, BAĞIMSIZ YARGI ... MIZRAK ÇUVALA NASIL SIĞDIRILACAK, APIŞIP KALINMIŞ. ACINASI DURUM. AMA ULUSU GERMEYİN DAHA ÇOK. AÇIKLAYIN ARTIK ŞU OY SONUÇLARINI! DOSDOĞRU!

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Apr 1

Sayın İmamoğlu´nun, Sn. Büyükerşen´in, Sn. Soyer´in ... programlarını gerçekleştirmeye başlamaları bile Atatürk Cumhuriyetini, Türk ulusal toplumunu yeniden uygar insanlığın en ön sırasına taşıyacak, ulusal dayanışma granit gibi sağlamlaşacak, Atatürk bir zafer daha kazanacaktır.

Özer Ozankaya? @ozankaya_ozer Apr 1

Seçimler, ATATÜRK´ÜN ZAFERİ olarak da anlaşılmalıdır. Çünkü AKP, ATATÜRK CUMHURİYETİNİ LAİKLİK KARŞITI BİR DEVLETE VE TOPLUMA DÖNÜŞTÜRME programıyla yola çıkmış, tüm iktidarı boyunca ADIM ADIM ATATÜRK´E YENİLMİŞTİR. Bu yeni yenilgi, BOP´un da, etnik bölücülüğün de yenilgisidir.

 

YAZARLAR

  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    10267,1%-0,1
  • DOLAR

    32,28% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2412,09% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,00