Zekai BULUÇ


BİR MİSAK-I MİLLİ MİLLİYETÇİSİ ORG. EŞREF BİTLİS


Kimi abiler ablalar Türkiye ?de solculuk yapmayı Kürtçülük yapmak sanırlar ! Amaçları yoksul Kürt emekçilerini savunmak değildir. İşleri güçleri şovenistpolitikalardır .

Kimi abiler ve ablalar ise Kemalist milliyetçiliğin anlamını öğrenmedikleri ,öğrenemedikleri için altı oktan milliyetçilik okunun atılmasını isterler ! Bunların içerisinde ne yazık ki altı oklu partinin destekçileri (!) de vardır !

*****

            Kemalist milliyetçiliği iyi analiz yapan ORG. BİTLİS uyduruk bir kazayla şehit düştü ! ORG: Eşref BİTLİS , ulus devlete ,üniter yapıya  ve Misak-ı milli ile çizilen bölünmez bütünlüğümüze  zarar vermeden doğu ve güneydoğu sorununu çözecek çözümler üretiyordu .

Org. Eşref BİTLİS ?in Türkiye için ürettiği çözüm şekli ; başta emperyalist ülkeler olmak üzere onların işbirlikçilerinin işine gelmediği için çok rahatsız oluyorlardı .

Tam Bağımsız Türkiye öğretisinin yılmaz savunucularının tek tek karanlık cinayetlere kurban edilmesi , Org. Eşref BİTLİS Paşayı yıldırmıyordu . Öyle ya  petrol Muammer (AKSOY), Bahriye ÜÇOK , Ahmet Taner KIŞLALI , Uğur MUMCU ve diğer Kemalistler tek tek düşürülmüştü . Bunun tek sebebi Kemalistlere göz dağı vermekti .Fakat Eşref  BİTLİS Paşa yalnız emperyalistlerin değil , onların taşeron örgütünün ve yerli işbirlikçilerinin  tekerine çomak sokmayı görev saymıştı . BİTLİS Paşanın önünde anti ? emperyalist Kurtuluş Savaşımızda işgalci emperyalistlerin tekerine çomak sokan Mustafa Kemal ATATÜRK örneği vardı . Yurtta Barış Dünyada Barış öğretisini ilke edinmişti Org . EŞREF BİTLİS Paşa?

Geçmişte kimi kuvvet komutanları siyasilere şöyle demişti : Sizler dağa çıkmanın ekonomik sebeplerini ortadan kaldırın teröristleri de bize bırakın ! Eşref BİTLİS Paşa bu söylemi hazırlayan ekibin içindeydi .

Eşref BİTLİS paşamız şüpheli bir kazada (!) şehit düştü onun gibi anti emperyalist  , yurtta barış dünyada barış  öğretisini ilke edinen insanların bu dünyada olmaması , emperyalizmin çıkarınaydı .

Org . Eşref BİTLİS ?in katledilmesinden sonra ( İsmini ve rütbesini tam olarak hatırlayamıyorum . Kurmay başkanı mıydı yoksa yardımcısı mıydı şu an bir türlü hatırlayamıyorum . Daha sonra bu kişi jandarma komutanı oldu  herhalde .) Yanlışım varsa hepinizden özür dilerim bu komutan şöyle konuşmuştu : Komutanımla (Eşref BİTLİS ) Türkiye Kuzey Irak sınır hattında  helikopterlerle teftiş yapıyoruz . Helikopterle teftiş yapacağımızı Kuzey Irak´ta konuşlanmış olan komşumuz (!) ABD´ye bilgi vermiştik ! Helikopterle teftiş yaparken neler oldu biliyor musunuz ? ABD savaş uçakları bizim orada uçacağımızı bildikleri halde helikopterimizin üzerinden uçuş yaparak helikopteri jet uçaklarıylaekzoz gazına boğdular ! Bizim pilotumuz hemen istikamet değiştirerek Türkiye ?nin iç tarafına yöneldi .

Arkadaşlar şu bilgiyi sizlerle paylaşmaktan mutlulukduyacağım . Jet uçaklarının ekzozgazı ,havada uçuşta olan bir helikoptere püskürtüldüğü zaman o helikopterin motoru çalışmaz duruma gelirmiş bu konuda  yorumu sizlere bırakıyorum ? Eşref BİTLİS paşayı ve diğer şehitlerimizi saygıyla anıyorum .

Cinayetin çözülmesi dileğiyle ?

Sağlıcakla kalın .

YAZARLAR

  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00