Av.Serra Taşköprü - KARDELENLER DURAĞI


BEN KİMİM VE SEN KİMSİN?

Hepimiz insanız. Kadın ya da erkek ayırmadan adil olmak adına hareket etmemiz gereken noktadayız.


Evet ben de insanım. Kimi zaman hatalarım oldu kimi zaman günahlarım bir de suçlarım.. Beni bugün ben yapan bunlar zaten. Bazen çelişkili bazen gelgitli gözüksem de neleri neden niçin yaptığımı çoğu zaman bildim. Bilmediklerimi sonradan farkettim.

Bazılarının günah keçisi bazılarının idolü, bazılarının hatası oldum.. Bazılarının çeşitli şiddetlerinin mağduru ve bazen özür dilemesi gereken ben oldum.. Kimi için günahkar kimi için suçlu kimi için sahtekar kimi için hasta oldum.. Ben insanlar tarafından hangi konuma olumlu ya da olumsuz layık görülürken kendime güzel bir hapishane yarattım yıllarca..  O hapishanede belki de çilehanede manevi acılarla geçen yıllar yaşadım. Acılar beni kâh öfkeli kâh hasta kâh kötü yaptı.. Ancak ben cezaları infaz ederken insanların bana verdiği cezalardan çok daha acımasız ve fazlaca ceza verdim kendime. Haketmediğimi düşündüm mutluluğu. Suç ve Ceza eserindeki Raskolnikov gibi yıllarca kendimi ve hayatın anlamını aradım. Vicdan azapları çektim. Bana suçlusun dediler hemen kabullendim. Hastasın dediler hemen kabullendim.

En büyük kötülüğü esas ben kendime yaptım ve bunu farkettim. En büyük engel ve kötülük kendimize koyduğumuz engeller ve yaptığımız kötülüktür. Biz hiç ederken kendimizi ve yoksayarken kendimize yapılanları, hataları günah hatta suçları sözde hasta olmamak gerçekten mutlu olmak mümkün müdür? Tabii ki değil.

Ben düşünüyorum da adil mi yargıladım kendimi? Hayır. Her olumsuz etkiyi ya da tepkiyi kabullenip içselleştirerek kazandım bu acılara neden olan ve öfkeye dönüşen zaferi.. Bunu da kendime layık olduğuna inandığım evet hakettin bu insanın bu tavrını o yüzden bu insana mahkûmsun ve daha da çekmelisin zzihniyetini. Dur demek yerine devam etmelisin diyen o iç sesin çıplak bıraktığı ve dur demeyen kendini değersizleştiren ve daha da vur kendine daha da vur sen buna bu insanlara ve bu insanların kötülüklerini hakettin dercesine inatla devam eden hatalarda ısrarcı ve kendisini içten içe cezalandıran bir kişilik oldumdu..

Hayatta ne olursa olsun kendinize adil olun. Önce kendinizi ciddiye alın. Kendinize saygı ve sevgi duyun ve ne olursa olsun kendinize iyi davranın.. Biz severken öldüren ayı gibi yaşarken biz hayvanseveriz deyip sevdiğimiz hayvanları afiyetle yiyen, biz çelişkilerle dolu insanlar.

Asla inatlaşmayın kendinizle. Asla cezalandırılsanız bile kendinizi artı cezalandırmayın. Aynı hatalarda ısrarcı olmayın. Kimsenin sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Olumsuz eleştiriye açık olun ve mantık süzgecinden geçirin gerekirse düzeltin ve kendinizi geliştirin ancak asla kimsenin sizi kum torbasına çevirmesine izin vermeyin.

KUM TORBASI DEĞİLSİN. KENDİNİ AFFET VE ÖZGÜRLEŞTİR.

Pişmanlık duyun ancak ceza çektirmeyin kendinize. Tekrarlamasanız yeterli olacaktır. Benim yaptığım hataların üzerinde ısrarcılık beni mutsuz eden insanlarla ısrarla devam etmek ve enerji vampirlerine kendimi adamak. İşte beni bunlar mahvetti..

HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL YAŞAYACAKSIN MUTLULUĞU! HAPISHANENDEN ÇIK. ALIŞILMIŞ ÇARESİZLİKTEN KURTUL..

 

 

Sayın VICTORIA JOHNSON
23.07.2020 15:08:37
10.000 Euro ile 10.000.000 Euro arasında (ticari veya ticari krediler, kişisel krediler, kişisel krediler, ipotek kredileri, araba kredileri, borç konsolidasyon kredileri, risk sermayesi kredileri, sağlık kredileri vb.) Kredi temin etmek için gerçek bir finansal kredi şirketi arıyorsunuz. )) Yoksa herhangi bir nedenden ötürü bir bankadan veya finans kurumundan kredi almayı reddetti mi? Şimdi başvurun ve gerçek bir finansal kredi alın. 3 gün içinde işlenir ve onaylanır. PASİFİK FİNANSAL KREDİ FİRMASI Doğrulama için geçerli bir kimlik kartı veya ülkenizin uluslararası pasaportu ile% 2 düşük faiz oranıyla bireylere ve şirketlere gerçek finansal hizmetler sunan uluslararası bir kredi vericisiyiz. kredi alınmış ve geri ödeme süresi 3 ila 35 yıldır. Anında yanıt almak ve sınır başvurunuzu 2 iş günü içinde işleme koymak için Doğrudan bu posta yoluyla bize ulaşın: pacificfinancialloanfirm@gmail.com Aşağıdaki bilgilerle bize ulaşın: Ad Soyad: ____________________________ Kredi olarak gereken para miktarı: ________________ Kredi şartı: _________________________ Kredinin amacı: ______________________ Doğum günü: ___________________________ Cinsiyet: _______________________________ Evlilik durumu: __________________________ İletişim Adresi: _______________________ Şehir posta kodu: __________________________ Ülke: _______________________________ Meslek: ____________________________ Cep telefonu: __________________________ Hemen yanıt talebinizi şu adrese gönderin: pacificfinancialloanfirm@gmail.com teşekkür İcra Kurulu Başkanı Victoria Johnson

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00