Zeynep Kural-İNCE DOKUNUŞLAR


BAŞARIYA KOŞANLAR


Sadece Adana değil, Çukurova Bölgesi için şans olduğunu düşündüğüm ve daha önceki yıllarda hazırlamış olduğu Fark Yaratan Kadınlar ve Fark Yaratan Erkekler projeleriyle kendini kanıtlamış My Magazine Dergisi, alanının öncü hizmetlerini vererek pek çoğumuzun hayatına dokunmaya devam etmektedir. 

Bu tür projelerle doğru örnekleri bir araya getirip sunarak, insanları her anlamda olumlu motive edip desteklemektedir. 

Bu defa da bu toprakları vatan kılan yüce Atatürk’ün bu vatanı emanet ettikleri ve Bütün ümidim gençliktedir sözüyle bütünleşenleri yani geleceğimizin teminatı gençleri hedef aldılar.
Henüz yolun başında ama düşünceleriyle, değer yargılarıyla, umutlarıyla, geleceğe bakış açılarıyla, enerjileriyle, coşkularıyla, ışıklarıyla parlayan bu gençlerin hayatlarını anlatmak istediler. 

Bölgemiz gibi bereketli topraklarda yetişmiş, hayallerinin peşinde koşmuş, onları gerçekleştirmek adına daima ileriye doğru koşmuş bu gençlerden ulaşabildiklerinin hikâyelerini bir kitapta toplamak için uzun zamandır çalıştılar. 

Adana ve Mersin’de yapılan görüşmeler sonucunda kendi alanlarında lider roller üstlenen, akılcı zihniyetleriyle başarmaya azmeden, örnek olacak performanslar sergileyen, girişimci ruhlarıyla topluma değer katan, ülkemizin ekonomisine, kültürüne, eğitimine, sanatına, sosyal hayatına katkıda bulunan, başarıya koşan bu gençlerin her birinin öykülerinin anlatıldığı kitaba da ismiyle müsemma Başarıya Koşanlar adını verdiler. 

Gözlere yine aynı heyecanın ve gururun yansıdığı, her zamanki gibi başarılı bir tanıtımın yaşandığı dün akşam saatlerinden sonra elime alıp sayfaları arasında kaybolduğum bu kitaptaki 100 genç, inanın her birimize ümit verdiler, umut oldular.

Onlarla tanışmak yepyeni bir güne merhaba demek gibiydi. Sabahın tazeliğinde alınan nefesler kadar ferahlatıcıydı. 

Sayelerinde hissettiğimiz gurur, her birinin yollarını aydınlatsın. O yollarda attıkları her adım, başarıyla ışıldasın. 

YAZARLAR

  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51