Cihat OVALI - YORUM


22.HAFTADA BİRER PUANLA YETİNDİK

PANORAMA


Bu hafta Adana Demirspor deplasmanda Hatayspor´dan 1-1´lik skorla dönerken, Adanaspor evinde yine aynı sonuçla bir puanın sahibi oldu.

ŞİMŞEK´İN UMUTLARI BAŞKA BAHARA KALDI

Temsilcimiz Adana Demirspor, Spor Toto 1.Lig´in 22.haftasında karşılaştığı Hatayspor deplasmanından 1-1´lik skorla bir puan alarak Adana´ya döndü. Bu hafta kaybedilen iki puanla birlikte, üst sıralarda yer alan takımlarla olan puan farkı biraz daha açıldı Mavi Şimşeklerin.Ligin boyu kısaldıkça alınamayan seri galibiyetler sonucu açılan makas kapanması zor bir hal alıyor. Hele ki Ümit Hoca´nın son dakikalarda tribüne gönderilmesi neticesinde basın toplantısına katılan Yardımcı Antrenör Serkan Damla´nın ?Hatay deplasmanından 1 puan almanın iyi sonuç olduğunu? ifade etmesi,bu takımın teknik yönetim olarak ununu eleyip eleğini astığının göstergesi olsa gerek. Yazık, ben hem Yönetim´e hem de taraftara acıyorum. Sezon başından beri içeride veya dışarıda oynamış fark etmiyor, hep takımlarının arkasında koşturdular ancak bekledikleri skorları almak nasip olmadı. Öyle sanıyorum ki beklentilerin sonucunu alabilmek, Hatayspor´la oynanan bu maç sonrası başka bahara kaldı.

 TOROS KAPLANLARI FIRSAT TEPMEYE DEVAM EDİYOR  

Bir diğer Temsilcimiz Adanaspor, konuk ettiği İstanbul´a son dakikalarda ağlarında gördüğü penaltı golüyle berabere kalarak,hanesine bu hafta da üç puanı yazdıramadı. Oysa ki, golcüsü Kone´le ilk yarının son dakikasında skor üstünlüğünü eline geçiren Temsilcimiz, maçın hakeminin uyduruktan gösterdiği penaltı sonucu 88.dakikada beraberlik golünü yedi. Hafta başından beri hakem konusunda yazılı basındaki endişeler, maalesef gerçeğe dönüştü. Her halde Futbol Federasyonu´nun bütçesi kurtarmıyor olsa ki bu ligde VAR sistemini uygulamayı düşünmüyorlar. Süper Lig´de görüyoruz hakem hatalarını, VAR sistemi sayesinde yanlışlardan dönülebildiğini. Turuncu Beyazlıların bu maçında, Süper Ligdeki sistem uygulanmış olsaydı, üç puan hanesine yazılırdı, bundan eminim. Türkiye Kupası´nda bile uygulanan bu sistemin önümüzdeki sezon 1.Lig´de de uygulanmasını bekliyorum. Öte yandan, Coşkun Hoca´nın takımı bıraktığına dair Kulüpten yapılan resmi açıklamayı da büyük bir üzüntü içinde karşıladığımı ifade etmek istiyorum.

 22. HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Spor Toto  1. Lig´in 22.haftasında toplam (21)  atılırken,  üç beraberliğin olduğu bir hafta yaşadık.  Bu haftanın en çok merak edilen müsabakası, Eskişehirspor ve Denizlispor arasında oynanan maçtı. Her iki takımın da berabere kalabilmek için verdikleri çaba! gözümüzden kaçmadı. Kazanmaktan öte birer puan alabilmek iki takımı da hedefledikleri yerin içinde kalmaları için yeterliydi ve bunu da başardılar.

Bu  haftayı birer puanla kapayan Temsilcilerimizden  Adana Demirspor  dokuzuncu sıradaki yerini korurken, bir diğer Temsilcimiz  Adanaspor da on ikinci sırada bulunuyor. Yirmi iki hafta sonunda zirvede Denizlispor, Osmanlıspor ve Gençlerbirliği takımları yer alırken, düşme hattında Afyonspor,Elazığspor ve Karabükspor var.

 23.HAFTADA RAKİPLERİMİZ

Spor Toto 1.Lig´in 23.haftasında Temsilcimiz Adanaspor 23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 13.30´da Boluspor´a konuk olurken, bir diğer Temsilcimiz  Adana Demirspor aynı gün saat 16.00´da Altınordu takımını  ağırlayacak.

 

HAYRİ ÖZÇEVİK
8.03.2019 12:09:34
Cihat bey Merhaba Size Samsun dan Yazıyorum Yayın Hayatınızda Başarılar Diliyorum Şu Son Zamanlarda Oynanan Amed spor sakarya Spor Maçındaki amed sporlu Futbolcu ya verilen ceza başka bir takımda olsaydı bu kadar hafif olur muydu sizce Teşekkürler.

YAZARLAR

  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00