YÜREĞİR´E YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN YER ARANIYOR
GÜNDEM 31.03.2017 12:59:19 288 0

YÜREĞİR´E YENİ SANAYİ SİTESİ İÇİN YER ARANIYOR

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir Küçük Sanayi Sitesi esnafının yeni ve modern bir siteye kavuşması için uygun bir alan tespit etme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vali Demirtaş, eski devlet hastanesi karşısındaki alanda kurulu bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. İş yeri sahipleri ile sohbet eden Vali Demirtaş, esnafın dile getirdikleri sorunları ve talepleri dinledi.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel´in de hazır bulunduğu ziyaretleri sırasında, küçük sanayi sitesinin atıl durumda olduğuna dikkat çeken Vali Demirtaş, metal sektöründe üreten ve alın teri döken esnafın çok daha modern bir alana taşınmasının yararlı olacağını ifade etti.

Bu konudaki görüş ve önerileri dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, küçük sanayi sitesindeki esnafla buluşmasının ardından, iş yeri sahiplerinin bağlı bulunduğu Adana Madeni Sanatkarlar Tornacılar Kaynakçılar Odası´nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Abdusselam Mortepe ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Vali Mahmut Demirtaş, tornacı ve kaynakçı esnafının yeni ve modern bir siteye taşınması konusunu görüştü. Oda Başkanı Abdusselam Mortepe, bu konuda esnafın ve oda yönetiminin de beklentisi olduğunu söyledi ve Vali Demirtaş´a vereceği destek ve duyarlılığı için teşekkür etti.

Vali Mahmut Demirtaş, esnafın yeni ve modern bir siteye kavuşması için uygun bir alan tespit etme çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, bu konuda gerekli çalışmaların hızlandırılması için her türlü desteği vereceğini ve konuyla yakından ilgileneceğini belirtti.

VALİ DEMİRTAŞ, VATANDAŞLAR VE MUHTARLALA BİR ARAYA GELDİ

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, muhtarlar ve vatandaşlarla sık sık buluşmasındaki amacının, sorunları bizzat vatandaşlardan dinlemek ve çözüm yolları üretmek olduğunu söyledi.

Vali Demirtaş Seyhan Mekan Mahallesi ve Yüreğir ilçesi Doğankent Kışla Mahallesi muhtarlığını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Mekan Mahallesi muhtarı Cihan Alık, Vali Demirtaş´ın ziyareti sırasında yaptığı açıklamada alt ve üst yapı eksiklikleri, üst geçit, sağlık, ulaşım ve çocuk parkı konularındaki talep ve beklentilerini anlattı.

Muhtarlıkta bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş, dile getirilen talep ve beklentilerin yerine getirilmesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını söyledi.

Demirtaş, muhtar ve vatandaş buluşmalarını gerçekleştirmekteki amaçlarının, vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları bizzat yerinde görerek çözüm yolları üretmek olduğunu kaydetti.

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ile birlikte Yüreğir Doğankent Kışla Mahallesi Muhtarı Selahattin Yiğit ve vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Demirtaş, mahalle muhtarından mahallenin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Mahalle muhtarı Selahattin Yiğit ile vatandaşlar, mahallelerindeki çeşitli eksikliklerin giderilmesi ve taleplerinin yerine getirilmesi için Vali Mahmut Demirtaş´tan destek istedi.

Vali Demirtaş ise yaptığı konuşmada, muhtarlar ve vatandaşlarla sık sık buluşmasındaki amacın, sorunları bizzat vatandaşlardan dinlemek ve çözüm yolları üretmek olduğunu ifade etti. Vali Demirtaş, kendisine iletilen eksikliklerin giderilmesi için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli talimatları vereceğini ve takipçisi olacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı