SİYASET 21.03.2019 11:05:05 641 0

"Yumurtalık turizm ve üretim merkezi olacak"

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ile birlikte esnaf, balıkçılar, çiftçi ve köylülerle buluşarak ilçenin kaderini değiştirmek için destek istedi.

Yumurtalık İlçesi´nde seçim çalışmalarına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Yumurtalık İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok´u yurttaşlar bağrına bastı.  31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdüren, gece gündüz partisinin başarısı için çaba gösteren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, bu kez de Yumurtalık ilçesinde halkla buluştu. CHP İl Başkanlığı´na atanan Mehmet Çelebi ve Çukurova İlçe Başkanlığı´na getirilen Remzi Ümit Atay´a ´hayırlı olsun´ ziyaretinde bulunduktan sonra öğle saatlerinde Yumurtalık´a geçen Ayhan Barut, ilk olarak merkez seçim bürosunda İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, CHP İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ve yurttaşlarla buluştu. Ayhan Barut, başarılı olmak için 31 Mart´a kadar herkesin sorumluluk duygusuyla durmadan çalışması gerektiğini söyledi.   

ESNAF VE BALIKÇILARLA BULUŞTULAR   

İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, CHP İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ve beraberindekilerle kent merkezinde bir uçtan diğer uca kadar esnafları gezen Ayhan Barut, siftahsız dükkan kapatan esnafın artık yüzünün gülmesi için kendilerine destek vermesini istedi. Yumurtalık Limanı´na geçen Ayhan Barut ve Erdinç Altıok, balıkçılarla sohbet edip sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Yumurtalık sahilindeki çay bahçelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Barut, İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ve Büyükşehir Adayı Zeydan Karalar´ın Adana ve Yumurtalık´ın makus talihini yeneceğini anlattı.   

KALDIRIM´DA MİTİNG GİBİ TOPLANTI   

Yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Sıtkı Erdoğdu´nun Demirtaş köyündeki taziyesine katılan Ayhan Barut ve Erdinç Altıok, Zeynepli köyünün ardından akşamın ilerleyen saatlerinde de Kaldırım beldesinde üretici köylülerle bir araya geldi. Büyük ilgi gören Barut ve Altıok, miting havasında kendilerini karşılayan köylülere teşekkür etti. Yüksek üretim maliyetleri altında üreticilerin üretemediğini, ürettiğinden kazanamadığını anlatan Barut, "Milleti yokluk kuyruklarında perişan edip üreticileri bitirme noktasına getirenlere 31 Mart´ta gereken cevabı sandıkta verelim. Yumurtalık çaresiz değil. İlçemizi her alanda kalkındıracağız. Üreticisinden esnafına, köylüsünden balıkçısına herkesin yüzünün gülmesi için adaylarımıza destek istiyoruz" dedi. Projelerini anlatan Yumurtalık İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ise, "Yumurtalık´ın tarımdan turizme tüm potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Akdeniz´in incisi güzel ilçemizi üretim ve turizm merkezi yapacağız. Yumurtalık mutlu insanların kenti olacak" diye konuştu.(Öİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli