YENİ PARTİ İDDİALARINA ERDOĞAN: “İHANET İÇİNDE OLANLAR BEDELİNİ AĞIR ÖDERLER
26.07.2019 15:12:00 412 0

YENİ PARTİ İDDİALARINA ERDOĞAN: “İHANET İÇİNDE OLANLAR BEDELİNİ AĞIR ÖDERLER

Erdoğan “Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Çok içimizden ayrılıp parti kuranları gördük. Şu anda sorsam adını sanını hatırlamazsınız.  Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler,” dedi

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti iddialarına ilişkin şunları söyledi:

 "Bazı teşkilatlarımızda tıkanmalar oluşmuşsa bununla yüzleşmekten de kaçınmayız. Amacımız bundan sonra da şahsiyetli, söyleyecek sözü olan kadrolarla AK Parti ailesini genişletmektir. Teşkilatlarımızı siyaset yapım sürecinde daha aktif hale getireceğiz Geleneksel siyaset usullerine yeni yöntemler ekleyeceğiz.Biz bütün kararlarını istişareye dayalı olarak bir siyasi partiyiz. Şimdi bunu kadın kollarımızla, gençlik kollarımızda devam ettireceğiz. İstişare halkasını genişletmiş olacağız, Sokağın havasını teşkilatlarımıza daha çok yansıtacağız. Birinci Olağan büyük kongre sürecimizi sonbaharda başlatacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Teşekkür ziyaretlerine başlayacağım. İllerde Rize, büyükşehirlerde Konya ile başlayacağım.Sağda solda pek çok dedikodu var. Hiç bunlara kafanızı takmayın, biz işimize bakalım. Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Çok içimizden ayrılıp parti kuranları gördük. Şu anda sorsam adını sanını hatırlamazsınız. Bu işler böyledir. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler" ifadelerini kullandı.  

AKP Genel Merkezindeki toplantıda Konuşmasının başında 31 Mart seçimlerine ilişkin rakamları veren Erdoğan, hataların ve eksiklerin bundan sonraki dönemde tespit edileceğini belirterek, 4 yıl sonraki seçimlerde milletin karşısına kurulduğu günkü heyecanıyla, 22 yıllık tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacaklarının altını çizdi. Erdoğan, “AK Parti olarak tüm kademelerimizle sancımız öyle bir sancı ki, bu sancıyı çekeceğiz, seçimlerde sandıklardan inciyi, arzu ettiğimiz neticeyi alabilelim. AK Parti millete hizmet kapısıdır. Partimizin kapısı millete hizmete talip olan herkese sonuna kadar açıktır. İhtirasları, hırsları, veya kifayetsizlikleri yüzünden yollarını kaybedenleri bir kenara bırakacak olursak adeta AK Parti'de gözünü açan ve hayatının en verimli yıllarını bu çatı altında geçiren bir nesil siyasette yetiştirdik. Unutmayınız, dünyamız ilk insandan beri toprak kültürü ile ateş kültürü arasındaki kavgaya şahitlik eder. AK Parti'nin kuruluşundan beri davaya emek vermiş, katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Tüm teşkilat yöneticilerimize bir hususu hatırlatmak istiyorum, sizlerden vakit kaybetmeden, şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu güne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş kardeşlerimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Kendileri ile irtibatı asla kesmemenizi talep ediyorum. Kendi teşkilatına vefa göstermeyen şehrine, ülkesine ve milletine de vefa gösteremez. AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen, Milletin derdi ile dertlenmeyen siyasetçilerin yeri değildir. Kendinde hamallığını üstlendiğimiz mukaddes yükü taşıma mecali bulmayan, kimseden ikaz beklemeden bayrağı kendinden sonraki arkadaşına bırakmalıdır. Seferle mükellef olduğumuz bu davayı zafere ulaştırana kadar nesiller boyu mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

YÜREĞİR BELEDİYESİ OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIRLIYOR

ÇOCUĞUNUZU 8 ADIMDA OKULA HAZIRLAYIN!

Birinci Sınıfa Başlayan Çocukların Okula Uyum Sürecinde Neler Yapılmalı?

BİLGİ EVLERİNE DEVAM EDEN 266 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ

Sınavlara Hazırlıkta Kayıt Dışı Kurumlara Dikkat!

ÇGC'DEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TEV'İN 2023-24 EĞİTİM YILI BURSLARI İÇİN BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

SANKO Holding’den afete dirençli şehirler için tasarım kültürüne destek

LABEB, LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİMİ SAVUNMAK İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

CEGEM’den büyük başarı

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE YÜZDE 100 DOLULUK ORANI SAĞLANDI

EĞİTİM-SEN'DEN BAKAN TEKİN'E ELEŞTİRİ

Yakın Doğu Üniversitesi Yapay Zeka geliştirdi

Uzm.Eğitim Danışmanı Gülbenk: “Depremzede Çocuklarla İletişim Özveri Gerektiriyor”

Adana Gençlik Merkezi’nde Permakültür Tarım etkinliği

Prof. Dr. Arıboğan:“Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler en parlak döneminde”

BİRİZ DAYANIŞMA DERNEĞİ,DEPREMZEDELERE YÖNELİK YAZ OKULLARI VE ATÖLYE ETKİNLİKLERİ BAŞLATTI

Tercihlerini ‘son dakikaya’ bırakan üniversite adaylarına öneriler

Antakyalı çocuklara bisiklet hediye edildi

"Yeni dünya, ‘çevreye duyarlı mühendis’ler istiyor!"

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“İletişimin popüler meslekleri etkileyicilik ve deneyimleyicilik”

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı