Vatan Partisi Öncü Kadın
GÜNDEM 10.05.2020 12:08:00 684 0

Vatan Partisi Öncü Kadın'dan Anneler Günü mesajı

Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, "Şehit Annelerimizi, Diyarbakır Annelerimizi, Sağlık Çalışanı ve Bütün Annelerimizi Omuzlar Üzerinde Göklere Yükseltelim" dedi.

        Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, başta Şehit Anneleri ve Diyarbakır Anneleri olmak üzere sağlık çalışanı anneleri ile bütün annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Ayvalı, 251 gündür HDP İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerinin sesi olmaya devam edeceklerini belirtti: "Şehit annesiyle kucaklaşan Diyarbakır annesi birliğin ve kardeşliğin sembolü haline gelmiştir. PKK’ya meydan okuyan kahraman kadınlar HDP’nin maskesini düşürmüştür." 
         Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Anneler Günü için bir mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Şehit anneleriyle kucaklaşan Diyarbakır annelerinin mücadelesi 3 Eylül 2019’dan bu yana 251 gündür sürüyor. Bu eylem ülkemizde birliğin ve kardeşliğin sembolü haline gelmiştir. PKK’ya meydan okuyan kahraman kadınlar HDP’nin maskesini düşürmüştür. 
        HDP’yi kurtarmak için Diyarbakır Anneleri’nin sesini duymayanlar, elini tutmayanlar hatta onlara iftira atanlar, hakaret edenler Türk milletinin vicdanında mahkûm edilmiştir. ‘Siyasi parti binası evlat aranacak yer değil, gidin çocuğunuzu devlet kapısında arayın, tiyatro oynamayın.’ diyenler kaybetmiştir. Kendilerini Pervin Buldan ile kol kola Selahattin Demirtaş tiyatrosu izlerken bulmuşlardır. Diyarbakır Annelerinin karşısına Cumartesi annelerini koyarak acılar üzerinden bölücülük arzulayanlar ise acınacak duruma düşmüştür. HDP ile ittifakın hazin sonu budur. HDP eşittir PKK’dır.” 
               “DİYARBAKIR ANNELERİYLE KUCAKLAŞIN”
        “Çağrımızdır: 'Dağa çocuk kaçıranların elini bırakın, Diyarbakır analarıyla kucaklaşın. Vakit geç olmadan Türkiye gemisine binin.' Çünkü emperyalizm yenilmektedir, PKK yenilmektedir, HDP yenilmektedir. Diyarbakır annelerinin mücadelesinden ise zafer haberleri gelmektedir."
         Ayvalı mesajını, Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık ordumuzun mensubu annelerin de anneler gününü kutlayarak sonlandırdı: "Evladını vatan için toprağa veren şehit annelerinin, PKK’ya meydan okuyan Diyarbakır Annelerinin, haftalardır kızlarına oğullarına sarılamadan salgınla savaşan sağlık çalışanı annelerin, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layık bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!”

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli