VALİ DEMİRTAŞ:
GÜNDEM 4.08.2017 13:41:59 232 0

VALİ DEMİRTAŞ: "SAĞLIK HİZMETLERİNDE MEMNUNİYETİ ARTTIRMAYA ÖNEM VERİYORUZ"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana´daki sağlık hizmetlerini en iyi ve kaliteli seviyeye taşımaya, vatandaş memnuniyetini arttırmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Vali Demirtaş, Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği´ni ziyaret ederek, kurumca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı brifing aldı.

Adana´da hizmet veren kamu sağlık kurumları ve kuruluşlarının yöneticileri ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği´ne bağlı birim amirleri ve hastane yöneticilerinin de hazır bulunduğu brifingde Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy yaptığı sunumda, kurumun ve bağlı birimlerin gerçekleştirdiği çalışmalar, hedeflenen projeler, sağlık hizmetleri veren kuruluşlarının genel durumları, doktor ve personel sayısı, aile sağlık merkezleri, mevcut ve yapımı devam eden hastaneler, 112 istasyonları, yatırım ve planlamalar ile AR-GE projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Özsoy´a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, sağlık hizmetlerinin önemine vurgu yaptığı açıklamasında, hizmet veren hastaneler ve devam eden yatırımlar ışığında Adana´daki sağlık hizmetlerini en iyi ve kaliteli seviyeye taşımaya, vatandaş memnuniyetini arttırmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Tamamlanma aşamasına gelen Adana Entegre Sağlık Kampüsü´nün hizmete girmesiyle, kentteki sağlık hizmetlerinin önemli bir ivme kazanacağına dikkat çeken Vali Demirtaş, vatandaşlara yönelik sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesinde, idarecilere önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek, sorunların giderilmesinde kurumlar arasındaki işbirliğinin en iyi şekilde yerine getirilmesini istedi ve sağlık personeline teşekkür etti.

VALİ DEMİRTAŞ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefin, değerlere öncelik tanıyan mahalleler kurmak olduğunu söyledi.

Konyalıoğlu, Vali Mahmut Demirtaş´ı ziyaretinde TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı´nca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında çeşitli bilgi verdi. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefin, kentsel projelerde yaşam kalitesini artırmak, artan ekonomik dengesizlikleri ve küresel baskıları dengelemek, sosyal eşitsizliği ve konut sıkıntısını ortadan kaldırmak gibi birçok sorunun çözüme kavuşturulması ile değerlere öncelik tanıyan mahalleler kurmak olduğunu söyledi.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu´nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden ve TOKİ´nin yurt genelinde gerçekleştirdiği konut edindirme çalışmalarının övgüyle takip edildiğini belirten Vali Demirtaş ise konuşmasında, Adana´da devam eden kentsel dönüşüm projelerini desteklediklerini belirtti.

Kentin güneyindeki 66 mahalleye yönelik çok geniş bir alanı kapsayan bölgede, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmayı amaçlayan ?Güney Adana Kalkınma Projesi? hakkında da TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu´na bilgiler veren Vali Demirtaş, Adana Valiliği olarak projelendirdikleri kentsel dönüşüm çalışmalarını, tüm paydaşlarla birlikte en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olacaklarını ifade etti.

Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu´nun Vali Mahmut Demirtaş´ı ziyareti, kentsel dönüşüme ilişkin görüş alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.

ADANA LEZZET FESTİVALİ HAZIRLIKLARI

Adana Valiliği´nin himayelerinde düzenlenen ve hazırlıkları devam eden ?Adana Lezzet Festivali? tertip komitesi üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş´ı makamında ziyaret ederek, festivale ilişkin hazırlıkların geldiği aşama hakkında bilgi verdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ile Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu´nun yanı sıra festivalin düzenlenmesine destek veren ve katkı koyan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Vali Mahmut Demirtaş´ı ziyaretlerinde, en iyi şekilde gerçekleştirmeyi hedefledikleri festivalin amaç ve hedeflerine yönelik çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Tertip komitesi üyelerine teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Vali Demirtaş, ?Festivaller kenti? olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Adana´da, 6-7 ve 8 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan ?Adana Lezzet Festivali?nin, tüm lezzet tutkunlarını bir araya getirmesinin yanı sıra zengin Adana mutfağının tanıtımının da en iyi şekilde yapılmasına vesile olacağına dikkat çekti.

Turizmin çeşitlendirilmesi konusuna verdikleri önem doğrultusunda, ?Adana Lezzet Festivali?nin ?gastronomi turizmi´nin geliştirilmesi amacını da pekiştireceğini kaydeden Vali Demirtaş, gerekli koordinasyonun en iyi şekilde sürdürülmesi gerektiğini ifade etti ve festivalin düzenlenmesinde emeği geçen ve katkı sağlayan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.


Haber Kaynak : İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false