Ünüvar: ?El ele daha büyük hedeflere ulaşacağız?
SİYASET 5.05.2018 11:35:25 372 0

Ünüvar: ?El ele daha büyük hedeflere ulaşacağız?

Salonda taşeron olarak çalışırken kadroya geçenlerin de bulunduğuna işaret eden Ünüvar, ?Cumhurbaşkanımızın verdiği bir sözdü bu. Yerine geldi mi? Geldi. Allah ondan razı olsun? dedi.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AKP Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Türkiye´ye çelme takmak isteyenlere karşı daha dikkatli olup, rotayı bozmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ?İnşallah el ele daha büyük hedeflere ulaşacağız? dedi.

Seyhan İçin El Ele Platformu mensuplarıyla bir araya gelen Ünüvar, 2002-2007 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı, 2007´den itibaren de 4 dönem kesintisiz milletvekilliği yaptığını anımsatarak, ?Allah bize bu ülkeye, bu şehre hizmet etmeyi nasip etti. Hem bürokraside hem siyasette elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık? diye konuştu. 

Yaklaşık 17 yıldır Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle çalışıyor olmanın verdiği güçle; inandığı şeyi konuşmayı, konuştuğu şeyi yapmayı, yaptığı şeyi de duyurmayı kendisine prensip edindiğini vurgulayan Ünüvar, şöyle devam etti:

?İnanmadığım hiçbir şeyi konuşmadım hamdolsun. Konuşmadığım hiçbir şeyi yapmadım. Yapmadığım hiçbir şeyi de yapmış gibi duyurmadım. İşin esası budur. Her işin esası samimiyettir. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ilk gençlik kolları başkanlığı döneminden bu yana başarıyorsa samimiyetinden dolayı başarıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın hiç numara yaptığını gördünüz mü? Ben görmedim. Hiç yalan söylediğini gördünüz mü? Ben görmedim. Hiç söz verip de sözünden caydığını gördünüz mü? Ben görmedim. Dolayısıyla her işin başı samimiyettir. Samimi olduğunuz zaman bu millet sizi en tabandan en tepeye kadar çıkarıyor.? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, Türkiye´yi hep bir adım daha ileri götürmek için çalıştığını dile getiren Ünüvar, ?Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız bir yandan Türkiye´nin dışında seyreden, Türkiye´nin aleyhine olan olaylarla yoğun bir şekilde mücadele ederken, bir yandan da mağdur ve mazlumların elinden tutuyor. Türkiye´yi hep daha ileriye götürmek istiyor. Bakınız geçtiğimiz günlerde Cezayir´e gitti. Cezayir´de sadece Adana için, Ceyhan-Yumurtalık bölgesi için 1 milyar dolarlık bir yatırımın imzası atıldı. Özbekistan ve Güney Kore´ye gitti. Sadece Özbekistan´da milyar dolarlık imzalar atıldı. Bütün bunlar bu ülkeye istihdam sağlayacak, imkân sağlayacak, bu ülkeyi bir adım daha ileriye taşıyacak? şeklinde konuştu. 

Salonda taşeron olarak çalışırken kadroya geçenlerin de bulunduğuna işaret eden Ünüvar, ?Cumhurbaşkanımızın verdiği bir sözdü bu. Yerine geldi mi? Geldi. Allah ondan razı olsun? dedi.

Siyasetçinin en temel görevinin devletin imkânları ile milletin ihtiyaçlarını buluşturmak olduğunun altını çizen Ünüvar, ?Bugün milyonlarca öğrenci okul kitaplarını sıralarında buluyorsa, insanlar sağlık hizmetini hayal bile edemeyecekleri noktada alabiliyorsa o zaman bu, devletin imkânlarının milletin ihtiyaçlarını azami ölçüde karşıladığını gösteriyor. Şunu da unutmamak lazım. Geriye dönüp baktığımız zaman çok şey yaptığımızı görüyorum ama ileriye baktığımız zaman daha çok şey yapmamız gerektiğini de görüyorum. Daha çok şey yapmak için daha çok çalışacağız. Dünyada çalışmaktan daha lezzetli bir şey yok keyfini bilen için. Çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz, daha çok gayret edeceğiz. Rakiplerimiz çok. Bize çelme atmak isteyenler çok, Türkiye´ye çelme atmak isteyenler çok. Onlara karşı dikkatli olup, rotamızı, çizgimizi bozmadan devam edeceğiz. Gücümüz ne kadarına yetiyorsa. Benim gücüm sizin gücünüz, sizin gücünüz bizim gücümüz. İnşallah el ele daha büyük hedeflere ulaşacağız? diye konuştu

(VŞ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,25% 0,26
  • EURO

    35,08% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2270,84% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli