ÜNLÜ FİLMLERİN ADRESİ ADANA FİLM FESTİVALİ
GÜNDEM 4.09.2017 13:13:13 291 0

ÜNLÜ FİLMLERİN ADRESİ ADANA FİLM FESTİVALİ

Arjantin sinemasının yükselen değeri yönetmen LucreciaMartel´in yıllardır beklenen son filmi Zama´nınTürkiye prömiyeri, 2017 Venedik Film Festivali´nde31 Ağustos´ta yapılan dünya prömiyerinden 1 ay sonra, 24. Uluslararası Adana Film Festivali´nde yapılaca

Adana Film Festivali´nde bir Venedik Festivali filmi Türkiye prömiyeri. 24. Uluslararası Adana Film Festivali 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çok sayıda ünlü filmin Türkiye prömiyerinin yapılacağı festivalde, Arjantin sinemasının yükselen değeri yönetmen LucreciaMartel´in yıllardır beklenen son filmi Zama´nın Türkiye prömiyeri de yer alacak.

AntoniodiBenedetto´nun romanından uyarlanan film, Güney Amerika´da yaşayan bir İspanyol subayın haydutların arasında düşmesinin gizemli öyküsünü anlatıyor. Bataklık, Kutsal Kız ve Başsız Kadın filmleri ile dünya sinemasında farkını ispatlayan Arjantinli yönetmen LucreciaMartel, bu kez bir dönem filmiyle karşımıza çıkıyor. Başrolünü Daniel GimenezCacho´nun canlandırdığı Zama ülkemizde de merakla beklenen filmlerden biri.

Zama;2017Venedik Film Festivali´nde yarışma dışı kategorisinde dünya prömiyerini yapmasının ardından 2017 Toronto Film Festivali´nde de izleyiciyle buluşacak. Filmin dünya festivallerinden sonra üçüncü durağı ise 24. Adana Film Festivali olacak.

Adana Film Festivali´nden yine bir Cannes filmi Türkiye prömiyeri

ÇOK SAYIDA FİLM ADANA FİLM FESTİVALİ´NDE SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK

Joaquin Phoenix´in başrolünü oynadığı Lynne Ramsay´nin ödüllü filmi ?You Were Never Really Here?ın Türkiye prömiyeri Adana Film Festivali´nde yapılacak

2017 Cannes Film Festivali´nden en iyi senaryo ve en iyi erkek oyuncu ödülleriyle dönen İngiliz yönetmen Lynne Ramsay ile ünlü oyuncu Joaquin Phoenix´i bir araya getiren ?You Were Never Really Here?in Türkiye prömiyeri; 25 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde yapılacak24. Uluslararası Adana Film Festivali´nde gerçekleşecek. Filmin, Cannes ve San Sebastian film festivallerinden sonra dünyadaki üçüncü gösterimi olacak.

İngiliz sinemasının son 20 yılına damgasını vuran yönetmen LynneRamsay´in 4. filmi ?You Were Never Really Here? bir tetikçinin psikolojik dünyasını, gerilim dozuyla sersemletici bir şekilde beyazperdeye taşıyor. Filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix´in 2012 Venedik Film Festivali´nde?The Master? ile en iyi erkek oyuncu ödülünü almasından sonra 2017´de Cannes´da da en iyi erkek oyuncu ödülüne uzanması akıllara ?Oscar´a da aday olacak mı? sorusunu getiriyor. İz bırakacak bir anti-kahraman portresini izleyeceğimiz filmin seyirciyi ortak ettiği etkileyici ve ustalıklı sinema evreni, en çok Martin Scorsese klasiği ?Taksi Şoförü?ne benzetiliyor. Cannes´da aldığı ödüllerden sonra ülkemizde de merakla beklenen film 24. Adana Film Festivali´nde izleyiciyle buluşacak.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9698,89%0,56
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false