TÜYAP Mobilya Dekorasyon Fuarı Açılıyor
GÜNDEM 1.10.2018 11:34:14 525 0

TÜYAP Mobilya Dekorasyon Fuarı Açılıyor

Türkiye´de mobilya üretiminde önemli bir yere sahip olan Çukurova, TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı ile kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

2-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Fuar, 10.800 metrekarelik kapalı alanda 74 mobilya firmasını ağırlıyor. Çukurova´nın en büyük mobilya üreticilerinin katıldığı Fuar´a, 18 ülkeden 150 kişilik alım heyeti de geliyor. Yabancı alım heyetlerinin yanı sıra Türkiye´nin dört bir yanından ilgilileri ağırlamaya hazırlanan 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı hem Adana´yı tanıtıyor hem de ihracatta bölgeyi yukarıya taşıyor.

TÜYAP Adana tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilya Sanayicileri İşadamları Derneği, KOSGEB ve Çukurova Fuarcılık destekleri ile düzenlenecek olan 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı 2- 7 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde sektörün temsilcilerini bir araya getirecek.

Türkiye´nin en uzun koltuğu, bu Fuar´da!

Fuar´da, klasikten moderne her çeşit mobilya sergilenecek. Fuar´ın en dikkat çekici parçası ise 9 metrelik el yapımı koltuk olacak. Çukurovalı Mobilyacılar tarafından 1 haftada imal edilen yüzde yüz yerli üretim koltuk, Türkiye´nin de en uzun koltuğu olacak. Fuarın açılışında da kullanacak koltuk, Çukurova Mobilyası´nı temsil edecek.

Ortadoğu´nun Mobilya Üssü: Çukurova

Ortadoğu pazarına yakınlığı ve klasik mobilya ile özdeşleşen Ortadoğu´nun Mobilya Üssü Çukurova, modern ve fonksiyonel mobilyaya olan talebin artması ile kendine yurt içinde olduğu kadar dünyada da yer buluyor. TÜYAP Adana düzenlediği Mobilya Fuarları ile de bölgenin ufkunu açarak sektörün gelişimine de katkı sağlıyor. Fuar, her geçen yıl da uluslararası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu yıl Fuara, Sudan´dan bir mobilya firması da katılıyor. Yurt dışındaki etkin çalışmalarının meyvelerini toplamaya başlayan TÜYAP Adana´da hedef, Tarım Fuarı´nın ardından Mobilya Fuarı´na da uluslararası statüsü kazandırmak.

İhracata katkı büyük

11 yılda fuara yaklaşık 700 mobilya firmasının katıldığı Fuar, yaklaşık 350 bin ilgili tarafından da ziyaret edildi. TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, bölgenin sektördeki gücünü göstermesi açısından da önem taşıyor. Yurt dışından gelen alım heyetleri ile önemli iş bağlantıları kuran katılımcı firmalar, pek çok ülkeye ihracat yapıyor. Yurt dışından; Nijerya, Sudan, Azerbaycan, Özbekistan, İsrail, Almanya, Belçika, Filistin, Lübnan, Irak, Tunus, Kanada, Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün, Umman, Katar ve Libya´dan 150 kişilik alım heyeti ağırlamayı hedefleyen Fuar, bölgenin üretim, ihracat ve istihdamına büyük katkı sağlıyor. Fuar´da; yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe-çocuk-genç odaları, çekyatlar, kanepeler, sehpalar ve büro mobilyaları sergilenecek.

2-7 Ekim tarihlerinde TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 11. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı, 10.00 ila 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı