TÜYAP ADANA 6. ÇUKUROVA OTOSHOW FUARI SONA ERDİ
EKONOMİ 30.04.2018 22:28:03 344 0

TÜYAP ADANA 6. ÇUKUROVA OTOSHOW FUARI SONA ERDİ

Otomobil tutkunlarını tek çatı altında toplayan TÜYAP Adana 6. Çukurova Otoshow Fuarı, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile sona erdi. Büyük merak ve heyecanla beklenen Fuar, 6 gün boyunca 36 bin 309 otomobil tutkununu ağırladı.

Bölgedeki otomobilseverlerin beğenisini toplayan Fuar, drift şov ile kapılarını ziyaretçilerine kapadı. 6. Çukurova Otoshow Fuarının kente önemli bir prestij kazandırdığına vurgu yapan TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz; ?5 yıllık bir aradan sonra 6. Çukurova Otoshow Fuarımızı gerçekleştirdik. Kent bu fuarı özlemişti, bölgenin bu fuara ihtiyacı vardı. 6 gün boyunca pek çok şehirden ziyaretçi ağırlayan Fuarımızda emeği geçen başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere onun nezdinden tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum? diye konuştu.

TÜYAP Basın Bürosundan yapılan duyuruya göre Ticari hareketliliğin yaşandığı 6. Çukurova Otoshow Fuarı´nda, her segmentten otomobil, SUV, 4x4, hafif ticari araçlar, kamyonetler ve pick-up´lar sergilendi. Otomobil tutkunlarının heyecanla takip ettiği Fuar, ilgililerin yoğun ilgisi ile sona erdi. Otomotiv Distribütörleri Derneği ve Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen Fuar; Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş. desteği ile düzenlendi. 5 yıllık bir aradan sonra açılan 6. Çukurova Otoshow Fuarı, bölgede büyük ses getirdi. Her segmentte aracın sergileneceği fuar, 6 gün boyunca ziyaretçilerini ev sahipliği yaptı.

Yeni araçlar tanıtıldı

Çukurova Otoshow Fuarı´nda otomobil firmaları yeni araç lansmanlarını da gerçekleştirdi. Mitsubishi, Mercedes-Benz, Dacia ve Volkswagen lansman yaptı. Mitsubishi L200 Blizzard aracı ile Türkiye lansmanını gerçekleştirirken Mercedes-Benz ise CLS 400D 4Matik AMG aracını görücüye çıkardı.Volkswagen yeni ticari aracı Crafter´ı tanıtırken Dacia ise yeni Dacia modellerini sergiledi. Her bütçeye hitap eden Fuar´da, dış alanda 2. el araç satış noktaları da kurularak 2. El araç arayanlar için de en iyi alternatifler sunuldu.

Drift şova büyük ilgi

6. Çukurova Otoshow Fuarı kapsamında 29 Nisan Pazar güzü 13.00 ile 17.00 arasında Otofest düzenlendi. Otofest kapsamında Oral Güler drift şov yaptı. 20 araçlık şovu binlerce kişi izledi. Yürekleri ağızlara getiren şov, büyük beğeni topladı.

Klasik araç müzesi fuarın gözdesi

Fuar´da klasik araçlar da sergilendi. TÜYAP Adana Klasik Araç Müzesi´ndeki yaklaşık 40 araç, ziyaretçileri tarihte küçük bir yolculuğa çıkardı. 50-60-70 model araçların sergilendiği Fuar´da, eski ve yeni araçlar bir araya geldi. Fuarda, klasik araçların yanı sıra vosvoslar da büyük ilgi topladı.

Üniversiteler de araçlarını sergiledi

Fuar´da; Çukurova ve Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakülteleri öğrencileri kendi yaptıkları elektrikli araçları sergileme imkanı buldu. Mersin Üniversitesi Encülüs, Myrtys ve Regma adlı araçlarını ile fuara katılırken Çukurova Üniversitesi hidrolik ile çalışan araçları ile büyük ilgi topladı.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,81% 0,49
  • GRAM ALTIN

    2417,74% -0,61
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false